Top 10 Komentator Mei 2021 Amie's Little Kitchen

by - 6:01 PTG

Selamat petang semua. Moga sepanjang hari ini ceria saja. Di kesempatan ini Amie ingin kongsikan senarai Top 10 Komentator sepanjang bulan Mei 2021. Terlebih dahulu Amie ucapkan jutaan terima kasih dan setinggi-tinggi penghargaan buat semua rakan blogger dan para pengunjung Amie's Little Kitchen yang setia menemani Amie di dapur maya ini. Terima kasih buat semua pengomen tidak kira pengomen Top 10 dan yang belum Top 10. Terima kasih daun keladi, tapa kalian siapalah Amie hihihiiii....

Tahniah buat semua Top 10 Komentator sepanjang Mei 2021 yang tersenarai di bawah ini:



Jom luangkan masa berkunjung ziarah ke rumah adik-adik blogger yang sangat sporting ini. Macam-macam paparan dan cerita menarik yang mereka suka kongsi:


Hari ini hari ulang tahun Encik Suami. Bersempena dengan hari istimewanya ini Amie ingin kongsikan kesyukuran dan kegembiraan dengan menghadiahkan RM50  untuk 2 orang pengomen yang baru muncul dalam senarai iaitu :


Tahniah buat :

Kepada kedua-dua pengomen bertuah bulan Mei 2021 ini, sila emelkan nama penuh, nombor akaun dan nombor telefon ke salamiez@gmail.com

You May Also Like

42 ulasan

  1. Alhamdulillah.. Terima kasih. Rezeki anak-anak. πŸ™πŸΌπŸ™πŸΌπŸ™πŸΌ

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tahniah. Ya, rezeki anak-anak. Jangan lupa emelkan details.

      Padam
    2. Ok. Baik. Terima kasih.

      Padam
  2. Tahniah yang berjaya masuk carta.
    Juga tahniah yang dapat RM50.

    BalasPadam
  3. Wah....Tahniah untuk yang dapat rezeki RM50.Ini namanya rezeki dari sumber yang tak dijangka.

    Selamat ulang tahun untuk Encik Majid ..Semoga keluarga cikgu didalam rahmat Allah swt...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aamiin ya Allah. Terima kasih atas doanya.

      Padam
  4. wah tahniah kat semua juga...
    rajin2 datang melawat dan komen :)

    BalasPadam
  5. Tahniahhhhh untuk semua top komentator! :)

    BalasPadam
  6. tahniah semua, kemanisan ukhuwah di dunia blog yang indah semuanya :)

    BalasPadam
  7. Alhamdulillah, tahniah buat keduanya. Tak rugi komen kat blog Kak Amie yg pemurah ni. Tapi, kita komen ikhlas tau, Kak Amie... ngeeeeee..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jangan lupa janjinkita SK..Lepas covid kita pi bertamu ke rumah cikgu Amie..request menu,coto makassar & mango casablanca..hihihi

      Padam
    2. Mango Casablanca! Memang lama sungguh tak buat & makan! Susah nak berhenti menyuap kalau dah jumpa Mango Casablanca!

      Padam
    3. Alhamdulillah. Suka-suka, dan sama-sama ikhlas untuk meriah-meriahkan dapur maya kita kan SK hehehehe.

      Padam
  8. Tahniah untuk Kak AMie dan penerima hadiah :)

    BalasPadam
  9. tahniah yang terpilih dapat hadiah

    BalasPadam
  10. Tahniah untuk top komentar. Semoga murah rezeki kak Amie dan suami

    BalasPadam
  11. tahniah shbt2 blogger yg rjn komen

    BalasPadam
  12. Wah tahniah buat top komentator terpilih serta buat semua yang lain- lain..ukhwah dialam maya yang sangat berharga kan..kalau dapat diteruskan ke alam realiti lagi best...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih SA. In shaa Allah ada rezeki boleh jumpa di alam realiti.

      Padam
  13. tahniah kepada komentator yang bertuah..

    BalasPadam
  14. Tahniah buat yang tersenarai tuu 😊

    BalasPadam
  15. Alhamdulillah, rezeki. nanti syu send details ya. Thanks Kak Amie!
    semoga makin murah rezeki ya. Aminn.

    BalasPadam
  16. Tahniah! Mereka ni memang hebat-hebat!

    BalasPadam
  17. Geng geng blogger rajin komen ni. Tahniah untuk semua dan yang yang terpilih. Semoga murah rezeki Kak Amie berkongsi rezeki. Aaminn...

    BalasPadam
  18. eehhh budak yg tenggelam timbul berblog tu pn ada jg? πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜† btw tahniah utk semua termsk yg dpt duit raya tupπŸ‘πŸ‘

    BalasPadam