Alain Delon Gift Set Untuk Encik Suami

by - 12:14 PTG

Ketika Amie sedang menunggu kira-kira 5 minit sebelum mengikuti perhimpunan maya pada pukul 11 pagi tadi, Encik Suami bawa masuk satu bungkusan. Katanya Abang Farid kirm. Encik Suami suruh Amie buka.

Suka sangatlah Encik Suami dapat kiriman Alain Delon Gift Set daripada Abang Farid sempena ulang tahunnya pada 16 Jun 2021 lepas. Lama juga barang nak sampai! Tapi yang penting, sudah selamat sampai dengan selamatnya.

Alain Delon Gift Set.
Dompet & tali pinggang.


Siapa tak suka terima hadiah kan? 
Encik Suami terus mesej Abang Farid:
Barang dah sampai.
Terima kasih hadiahnya.
Cantik hadiahnya bang.

You May Also Like

13 ulasan

  1. Murah hati Abang Farid, mesti kembang hati ayahnya

    BalasPadam
  2. best bila dapat hadiah yang tak disangka, kan.

    tapi saya...bab harijadi ni taklah berapa teruja sangat. malah banyak kadangnya, saya pun tak ingat harijadi saya...

    BalasPadam
  3. Alhamdulillah selamat sampai. Hati terasa lega dan gembira terima.

    BalasPadam
  4. Alhamdulillah...
    Teringa. iklan majalah dulu2..Alain Delon ni memang saya berangan zaman sekolah dulu..kasut & handbag..hihihu

    Bapa simple sahaja ayatnya ..Kalau mak punya ucapan terima kasih 1 mukasurat tak cukup..hihihi

    BalasPadam
  5. mesti la seronok dapat hadiah, especially dr orang yang tersayang

    BalasPadam
  6. Kalau saya dapat, saya pun suka..

    BalasPadam
  7. Alhamdulillah..semoga murah rezeki abang farid. Dah tentu babanya happy dapat hadiah dari anak.

    BalasPadam
  8. Alhamdulillah, moga moga murah rezeki abang farid. Siapa tak suka dapat hadiah, nak nak hadiah dari anak pulak tuuuu

    BalasPadam
  9. Sha pun suka hadiah set macam ini..
    Seronok babahnya dapat hadiah..

    BalasPadam
  10. Wah dapat hadiah. Nampak Smart tuu 😁

    BalasPadam