18 Resipi Udang Yang Patut Dicuba Untuk Hidangan Berbuka Puasa

by - 5:25 PG

Selamat meneruskan ibadah puasa pada hari yang kedua di bulan Ramadan nan mulia ini. Moga segala amal soleh kita mendapat ganjaran besar di sisi-Nya.
Hari ini Amie kongsikan 18 Resipi Udang Yang Patut Dicuba Untuk Hidangan Berbuka Puasa. Amie paparkan resipi udang laut seperti udang kertas dan udang harimau,  sehinggalah ke darat, iaitu udang galah.
Untuk dapatkan resipinya, sila klik blog link di bawah gambar.
Selamat berpuasa dan selamat menyediakan juadah untuk berbuka untuk seisi keluarga.






























You May Also Like

19 ulasan

  1. Udang, lauk favourite saya ni kak amie. Bila masak apa pun jadi sedap. Terpaling suka udang galah 😋

    BalasPadam
  2. UDANG GORENG BUTTER MERASA UTK BERBUKA PUASAHARI PERTAMA ALHAMDULILLAH...ENAKNYA UDANNG XTERKATA MG MEMBUKA SELERA

    BalasPadam
  3. Boleh masuk dalam list sahur dan berbuka ni

    BalasPadam
  4. semua menarik dan menyelerakan
    he hee sek baik sy tak makan udang

    BalasPadam
  5. uish...semua sedap- sedap la

    BalasPadam
  6. udang sambal... udang masak lemak.. perghh ini mmg menaikkan selera sungguh ni haha

    BalasPadam
  7. udang ni masak apa pun sedap ye kak... udang celup tepung tu sedap betul kalau dapat buat berbuka

    BalasPadam
  8. wahhhh... semua menu dan gambar dr akak ke? mmg nmpk sedap dan menggoda

    BalasPadam
  9. Udang memang fav SA kak Amie...wah...nak cuba la resepi...udang telur masin tu menambat selera..nak cuba hujung minggu ni...

    BalasPadam
  10. saya dulu peminat udang, tp lepas kne serangan alergik sebab makan udang, terus dah tak sentuh udang. takut diserang lg

    BalasPadam
  11. Selamat menjalani ibadah puasa pada kali ini

    BalasPadam
  12. Semuanya sedap2. Dah la naniey suka udang..

    BalasPadam
  13. mcm2 resepi udang...husband plak tkbole mkn udang , dia alergik..so ank ngan wife je la mkn

    BalasPadam
  14. Ya Allah, sedapnyaaaaa semua resipi! Udang tu favorite saya, nak nak kalau masak lemak cili api, menjilat jari kalau makan hahaha.

    BalasPadam
  15. ada satu resepi udang yang arwah mak saya selalu buat dulu, sedap sangat, tak smpt nak tanya apa nama resepi tu...

    BalasPadam
  16. goreng kunyit juga my top favorite haha

    BalasPadam
  17. Udang peberet tapi sukanya tenguk udang besor2 dan fresh

    BalasPadam
  18. Tak sangka rupanya singgang bukan terhad pada ikan sahaja ye.. Masuk blog kak amie ini memang meriah dengan resepi.. tq kak..

    BalasPadam