PKP Daerah Lahad Datu, Sabah Dilaksanakan Bermula 11-24 April 2021

by - 12:52 PTG

Di saat seluruh umat Islam sedang membuat persediaan menyambut kedatangan bulan Ramadan, kami menjalani PKP pula.
Nak buat macamana.
Reda ajelah.


You May Also Like

11 ulasan

  1. kes meningkat di LD? semoga dipermudahkan segala urusan..selamat menyambut bulan Ramadan..

    BalasPadam
  2. Allahu, dugaan menjelang ramadan. Semoga semuanya baik baik dan semoga tabah, terus kuat ya kak Amie. Stay safe.

    BalasPadam
  3. Semoga yg baik2 jw buat semua kat sana ye...adik SA Kluster Desaria kat Selangir, nasib dia negative tp kena swab 2-3 kali lagi memandangkan semua kawan2 yg close contact positive...sedih tul..anak2 dh la kecik.lagi

    BalasPadam
  4. In sha Allah ada hikmahnya.Teringat kenangan puasa tahun lepas dalam PKP 1.
    Semoga seluruh warga LD dimudahkan urusan & dapat menjalani ibadah puasa dalam barokah

    BalasPadam
  5. Semoga ada hikmah disebaliknya. Moga moga kes makin menurun, doa banyak banyak di bulan ramadhan ni :)

    BalasPadam
  6. hari tu kami selangor kl putrajaya kene PKP jugak kak tapi takde lah ketat macam tahun lepas, merata ramai orang, pastu kami yang gomen servant ni pun kerja macam biasa. Tapi kak, take care ye cuma bila PKP terbatas jugak la pergerakan, bazara ramadhan pun takde kan kak...

    BalasPadam
  7. entah bila kita kan okay dan jadi mcm dulu kan :(

    BalasPadam
  8. Semoga semuanya baik baik saja..

    BalasPadam
  9. Semuga semuanya bersih dari virus covid 19. Semuga raya kita semua dapat berkumpul dengan orang yang kita sayang. Aamiin

    BalasPadam