Al Habshee Arabic Premium Exclusive Perfume

by - 9:12 PTG

Tiba-tiba datang satu bungkusan. Ingatkan buku yang dipesan sudah sampai. Apabila dibuka, isinya minyak wangi pula. Terlupa pula, minggu lepas beli minyak wangi online.

Dalam kotak ada dua botol minyak wangi. Botol besar mengandungi 100 ml Eau de Parfum Pure Musk. Ada free gift, Eau de Parfum 30ml.

Free Gift : 30ml Eau de Parfum

Ada dua lagi hadiah minyak wangi kecil untuk lelaki dan perempuan, E'jaazi & Twilight.

Original Arabic Perfume For Women

Jom sangkut atas pokok.

Nak dengar pertanyaan Afeezz : Kenapa kakak sangkutkan di pokok? Mana Afeezz ya. Lama tak dengar berita. Pertanyaan Afeezz yang begitu buat hati terhibur dan senyum sendiri!

You May Also Like

27 ulasan

  1. Bagus mesti minyak wangi tanpa alkohol.
    Saya suka bau ros.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Boleh bawa solat kan. Saya pun suka rose.

      Padam
  2. Comel botol 30ml Eau de Parfum tu. Untung membeli dapat free gift sekali. Pernah terbaca soalan Afeezz tu. Lama tak nampak dia update.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kan... 100 ml hadiah 30ml lagi. Ya, sibuk agaknya Afeezz.

      Padam
    2. tak berapa nak sihat masa ni. bile dah tak sihat, semua mood ke laut. nak bukak blog pon malas. mohon ampun.. patik tak sengaja

      Padam
  3. Saya ni jarang pakai minyak wangi.. Tapi kalau terasa nak pakai, saya sembur saja minyak wangi orang rumah saya. Hihi.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Encik Fairus ni samalah macam anak bujang saya si Fairuz tu... tak lama nanti minyak wangi inipun bertukar milik hihihiii.

      Padam
  4. Bentuk botol tu sangat menarik perhatian.. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ya, botol minyak wangi macam-macam bentuknya.

      Padam
  5. Rindu wangi musk..untung dapat free gift.. Terkejut juga jom sangkut di pokok :))

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wangian musk tu biasa pakai zaman bujang dulu. Hehehee... cari tempat ambil gambar atas pokok.

      Padam
  6. Packaging botol perfume nampak exclusive sangat .c

    BalasPadam
  7. lawa botolnya
    minyak wangi arab, en somi suka kumpul koleksi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haruman kasturi, tak ragu-ragu dibawa solat.

      Padam
  8. ALHAMDULILLAH BERWANGI-WANGIAN SELALU

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul Kak PI. Ni nanti Fairuz yang pakai hihihii... suka betul dia dengan minyak wangi Mommynya.

      Padam
  9. pokok kak Amie tu memang selalu jadi mini studio untuk shoot bahan entry blog. hihi

    BalasPadam
  10. Packaging dia cantik kak amie...SA pun suka kumpul minyak wangi...tapi biasa la..anak dan anak buah ramai perempuan...diorang la tukang perabis...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kak Amie pun suka kumpul terutama botolnya yang macam-macam bentuk. Berpuluh-puluh botol Kak Amie simpan, akhirnya suatu hari Encik Suami buang tanpa pengetahuan kakak huhhhuuuuuu!

      Padam
  11. Kak Amie ni tentu peminat minyak wangi, kan

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul SK. Tapi setakat ini hanya 3 sahaja yang serasi, TODAY by Avon, Pretty Elizabeth Arden dan YSL.

      Padam
  12. Balasan
    1. Kalau hidung Kak Amie zaman bujang remaja dulu memang suka sangatlah baunya pure musk ni. Tapi sekarang dah tua ni lebih suka yang aroma lembut sahaja. Nak kata best atau x, agaknya ikut mood dan umur kot hihihiii.

      Padam
  13. Cantikkk design botol minyak wanginyaaa.

    BalasPadam
  14. hahaha... akak jangan la sebut2 nama saya.. malu lah..

    BalasPadam