Jom Tangkap Pageviews ke 20,000,000 (20 Juta) Amie's Little Kitchen Untuk Dapatkan Duit Raya!

by - 12:33 PTG

Sebentar tadi Amie lihat page views Amie's Little Kitchen sudah mencecah angka 19,989,590. Dalam masa terdekat angka akan mencapai jumlah 20,000.000. (20 Juta) Kepada yang sudi untuk tangkap jumlah tersebut, sila berbuat demikian dan kemudian print screen. Seterusnya hantar ke emel Amie salamiez@gmail.com



Oleh kerana masih lagi di bulan Syawal, pemenang yang bertuah akan menerima duit raya sebanyak RM50! Kalau tidak dapat tepat angka 20,000,000 maka angka yang terdekat dikira sebagai pemenang. Untuk pengetahuan anda, angka 20,000,000 akan muncul dalam tempoh sehari dua ini saja!
Selamat menangkap nombor 20,000,000!

You May Also Like

35 ulasan

  1. waa good luck kepada yang berjaya tangkap number nanti :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tq Atie. Seronok-seronok di bulan raya.

      Padam
  2. Wah...kena pasang jaring ni.Mana tau ada rezeki...
    Mana nak cari pukat tunda ni....hihihihi..
    Tahniah cikgu,dah nak 20 juta pageviewnya.!
    Teruskan berkongsi informasinya...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih Mama Cella. Sudi singgah dapur saya, dan meriahkan dengan komen-komen.

      Padam
  3. berdebar menanti..siapakah yg bertuah..

    tahniah Amie..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih!
      Kepada yang pandai dan rajin tangkap, itulah yang bakal bertuah heheheeee.

      Padam
  4. Balasan
    1. Ya Uncle. Saya pun hampir terlepas pandang angka sudah mula menghampiri 20 juta.

      Padam
  5. Waaa.. 20 juta.. Banyak tu.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Rasanya sudah 10 tahun berblogging ni.

      Padam
  6. 20 juta...gulppp gulp..telan air liur..

    BalasPadam
  7. wahh kak, bestnya 20 juta tu... dana ni mau entah ada ke idok sejuta yang nengok... heheheh

    BalasPadam
    Balasan
    1. Heheheee... boleh intai-intai pageviews tu.

      Padam
  8. rasa x smp sehari ni.. jap lagi mesti da muncuk 20 juta tu.. wow sape yg bertuah ni... ok kita tgu kat sini je la hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Itulah, saya terlepas pandang, patutnya naik entri beberapa hari sebelum ini. Bolehlah congak-congak berapa pageviews setiap hari.

      Padam
  9. Tak sampai sehari kak amie, lagi sikit lagi nak cecahhhh. Nak kena cuba nasib ni hehehe :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Cuba, jangan tak cuba Atiqah heheheee.

      Padam
  10. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  11. menarik ni keja tangkap pv.. selamat hari raya kak amie... x penah lg dpt tangkap pv blog org... hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Selamat hari raya juga. Hehehee... suka-suka tangkap pv di bulan Syawal.

      Padam
  12. Balasan
    1. Heheheee... kena jaga-jaga, tak lama lagi ni yang bertuah boleh tangkap.

      Padam
  13. Lagi 4k. Nanti saya datang lagi

    BalasPadam
  14. wah... tahniah kak, pageviews dah mencecah 20 juta. kene banyak berusaha nak dpt pageviews banyak macam tuh.

    BalasPadam
  15. Wahh..nampak sikit lagi tu. Siapalah yang bertuah berjaya tangkap nombor tu :)

    BalasPadam
  16. Tak lama jer lagi tu ha...nak cuba laa...

    BalasPadam
  17. Happy 20M Pageviews, Kak Amie 🤗

    BalasPadam
  18. alaa sy smpi dah msk 20 juta 780 laa kak... kalau dpt salam boleh x?

    BalasPadam
  19. Alamak...20,000,888 la saya dpt..

    BalasPadam
  20. alaa. tak smpt join.
    tahniah dah smpai 20 juta PV ^^

    BalasPadam