ADSENSE

Isnin, 7 Disember 2020

Roti Bawang Putih & Sup Cendawan (Garlic Bread with Mushroom Soup)

Selamat pagi. Mulakan hari dengan Bismillah.  Moga baik-baik sahaja hari ini. Jom alas perut dahulu sebelum meneruskan tugas yang dipertanggungjawabkan. 

Amie sempat sediakan roti bawang putih (garlic bread) dengan sup cendawan. Hari ini Amie berada di tempat kerja pada sebelah pagi, dan sambung BDR sebelah petang. Harapnya urusan kerja sentiasa dipermudahkan dan berjalan lancar. In shaa Allah.


Garlic Bread & Mushroom Soup & Fruits


Garlic Bread

Mushroom Soup



Mari lupakan perkara yang tidak dapat kita capai pada hari semalam. Kita fikirkan perkara indah yang bakal kita hadapi pada hari ini.

18 ulasan:

paridah berkata... Reply To This Comment

roti bawang n sup garlic homemade menyelerakan tu

Darling Pya berkata... Reply To This Comment

Aduhhhh...sedap nye roti cicah sup tu

Ana Jingga berkata... Reply To This Comment

favourite anak-anak ni amie :) pernah gak buat home cooked sekali sekala :)

Azhafizah MN berkata... Reply To This Comment

Breakfast garlic bread dan mushroom yang sedap. Tambah lagi makanan sihat, ada buah buahan :)

Seri Kandi Di Tanah Jauhar berkata... Reply To This Comment

Makanan yang cukup mengenyangkan mata dan perut, hihi

AzianKhalil berkata... Reply To This Comment

cantiknya gambar....automatik menaikkan selera

Nina Mads berkata... Reply To This Comment

sukanya garlic bread.. selalu mkn kt pizza hut

HeNRieTTa JoSe berkata... Reply To This Comment

sedapnya....alaa alaa pizza hut....

Nor Azimah Ali berkata... Reply To This Comment

Ada tengok roti panjang tu kat pasaraya. Ermmm nak buat jugalah, hihi

Nur berkata... Reply To This Comment

Simple, tapi sedap, sarapan macam ni. Selamat bekerja, Amie.

Fizah Abdul Halim berkata... Reply To This Comment

Menggoda dan menyelerakan betul :)

Puan Hazel berkata... Reply To This Comment

Suka tengpk plating-nya, cantik. Nampak lagi menyelerakan :)

Farrah MF berkata... Reply To This Comment

Menu-menu akak semuanya nampak tempting! Terliur nih

Diana Rashid berkata... Reply To This Comment

Tengok pun tahu , rajin ke dapur nih . Kalau orang malas macam saya memang tak jadi menu gini.hahahah..

edahyukarim berkata... Reply To This Comment

Ahhh..sedapnya. Lapar pulak tiba-tiba 😘

TukangKebun berkata... Reply To This Comment

Tiba2 rasa nak Google buat homemade sapuan garlic sendiri.

Atie Zieya berkata... Reply To This Comment

teatime sedap ni... garlic bread dgn mushroom soup !

Sha Mohamed berkata... Reply To This Comment

Makan dua menu nie je pun dah boleh kenyang..