ADSENSE

Selasa, 3 Januari 2012

Chocolate Chip Muffin

Salam sayang buat semua. Jom nikmati minum petang dengan hidangan Chocolate Chip Muffin. Macam apa entah rupa muffin di bawah ni... besar gedabaq tak tahu ikut  saiz apa!


Ini penangan orang yang belum lulus dengan dunia tepung and the gang!

21 ulasan:

Mizfantagiro berkata...

urmmm yummi..sedapnyer..=)

Wani berkata...

salam kak amie ..

comel la muffin kak amie buat .. bulat comel ... hihihi.. nak seketul ;p...

dZana berkata...

asmkum amie.. puas mkn muffin yg beso gedabak camni.. dpt sebiji msti kenyang..

izahdaut berkata...

posing cantik kak!! lepas ni akak try lagi sampai puas hati.

mama aini berkata...

amie,mama nak sihat..kira jadilah tu..he2x..dia naik tinggi !!..

suri solehah berkata...

nak jugak muffin..

rahel berkata...

Selamat petang Kak Amie..
gue mau mintak muffin untuk minum petang..sedap dimakan sambil minum secangkir teh hangat.

Melly Octaviana berkata...

montok muffin nya kak.. hehe mau juga minta,hari ini sibuk urus buku anak anak jadi nya ngga buat kue.

khairiah khaizu berkata...

pehhh...mengancam, nak satu...:)

ummiross berkata...

dah cantik tu, nak sebiji Amie...

Mieza berkata...

Kak Amie cayang..salam rinduuuu..muah muah muah everywhere! Mieza tak sempat nak bertandang..br mlm ni ada masa sikit..kak amie mapin tu nampak menggiurkan sesangat kakkkk..mieza tgh lapor ni..tapi kan mieza sedih la kak amie..sedih sebab biasiswa yang dipohon ari tu tak dapat..ari ni result dah kuar huhuhuhu..sedihhhh sgt ni..tak dapat nak sambung belajar tahun ni...uhukkksss

Kak Sam berkata...

gedabak pun tak pe yang penting sedap

MulutPayau berkata...

ada lagi tak?????? memang mngncam betul...

Nieza berkata...

cantik la muffin akak tu..naik tinggi elok jer.nieza suka:)

Along Maklong berkata...

kira jadilah tu..
maklong belum pernah cuba pun.. selalu tengok je anak2 buat..

Sue @ Nenie berkata...

Salam Kak Amie..saya paling bersemangat nak makan kalau dapat mufin rupa bentuknya menggunung macam ni...Wahhhh ada taburan chip choc lagi..dapat seketoi pasti kenyang ni...

Zaitun berkata...

Sedap... tapi kak Zai lagi teruja dengan set Amie.

EmbunRosaliza berkata...

Asslama amie, sedapnya kalo dpt buat minum ptg ni, besar pun xpe cepat sikit siap heheh

Nens Collection berkata...

NAMPAK SEDAPP LER K.AMI..COKLAT CJIP BERTABURAN..HEHE

Asmara berkata...

puas makan seketui je ni. hihi..

Bui Junaidi berkata...

BUI ODER 100..HEHEEH