Oleh-Oleh Kecil Dari Sabah Untuk Pengomen 2021 & Teka Daerah

1:28 PTG

Assalamualaikum rakan-rakan blogger kesayangan semua. Terima kasih di atas kerjasama memberikan details untuk Amie poskan oleh-oleh kecil dari Sabah. Sebagaimana yang Amie janjikan, apabila keadaan banjir sudah reda Amie akan poskan oleh-oleh tersebut. Tidaklah mahal atau istimewa sangat kiriman itu, tetapi sekadar kiriman pengganti diri untuk mengeratkan ukhuwah sesama kita serta menyatakan rasa terima kasih yang tidak terhingga di atas kunjungan rakan-rakan ke dapur Amie sepanjang tahun 2021. 

Semua yang tersenarai akan menerima sehelai Sarung Batik Borneo Native Design, dan yang bernasib baik akan  dapat dompet seekor ikan yang diperbuat daripada kulit lembu. Bagaimanapun ada hadiah yang tidak sama, misalnya hadiah untuk pengomen paling ngetop seperti AZHAFIZAH,  ada oleh-oleh tambahan untuknya. 

Boleh rujuk entri lepas tentang hadiah yang akan dikirimkan di sini:


In syaa Allah, kiriman akan diposkan selewat-lewatnya minggu hadapan.

28 comments

  1. Say ucapkan terima kasih terlebih dahulu.

    BalasPadam
  2. Terima kasih terlebih dahulu buat Kak Amie yang murah hati 🌹

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sama-sama kasih SK yang selalu menghiburkan hati.

      Padam
  3. tahniah untuk top komentar dan yang dapat hadiah...

    BalasPadam
  4. terima kasih kak, tak sangka dana pun ada dalam senarai tu....
    gumbiranya hati

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ya, ada tersenarai. Tunggu kirimannya sampai ye Dana.

      Padam
    2. rasanya dah sampai kot kak, tadi ada abg gdex call kata nak antar barang..

      Padam
  5. Semoga rezeki cikgu sekeluarga seluas lagit dan bumi...
    Juga kepada para pengomen semua..Tak rugi kan singgah sini...
    Banyak ilmu dan info menarik.Kalau kena langkah kanan dapat oleh-oleh pulak..🥰

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aamiin ya Allah.
      Tanpa rakan semua sepilah dapur maya ini. Terima kasih kerana sudi singgah sini, sudi sembang-sembang.

      Padam
  6. Wah....menariknyaaaa....terima kasih kak amie...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sama-sama kasih SA. Terima kasih sudi sembang-sembang di sini.

      Padam
  7. Tahniah semua.. Comel je ikan tu hehe

    BalasPadam
  8. Cantiknya motif batik sarung kak Amie. Terima kasih banyak-banyak Kak Amie untuk pemberian hadiah. Semoga Allah limpahi rezeki berpanjangan untuk kak Amie sekeluarga. Aaaminn...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sama-sama kasih Fizah. Terima kasih kembali kerana rurut serta memeriahkan dapur Kak Amie.

      Padam
  9. tahniah semua yg ngetop!
    korang memang terbaik.
    adakah akhir thn ni giliran aida plak dpt hadiah?
    ha ha aha ha :) in shaa Allah.

    hadiah yg menarik dari sabah.
    istimewa sgt, kak.

    BalasPadam
    Balasan
    1. In syaa Allah Aida.
      Mudah-mudahan ada rezeki 2022 hehehee.

      Padam
  10. comei sgt.. congrats to all!!!

    BalasPadam
  11. wahh tak sabar nak dpt. parcel mungkin dah smpai di kk, tp syu di penang pula skang..

    BalasPadam

Subscribe