Top 10 Komentator Julai - September 2021 Blog Amie's Little Kitchen

by - 8:34 PTG

                             

Apa khabar rakan-rakan blogger dan pengunjung setia Amie's Little Kitchen yang dihargai? Kebelakangan ini Amie agak sibuk dan tidak serancak dahulu untuk kemas kini blog. Bagaimana pun Amie sangat berterima kasih kerana masih ada rakan blogger yang sentiasa sudi berkunjung ke dapur Amie yang tak berapa nak meriah ini... ahaks!

Di kesempatan keemasan ini, Amie paparkan perkembangan terkini Top 10 Komentator sepanjang bulan Julai, Ogos dan September 2021. Haa... nampak tu? Blogger lain update setiap bulan, kita update 3 bulan sekali!

Amie akan mencari nama-nama baru yang muncul dalam carta bulanan. Nampaknya tiada nama baru dalam carta bulan Julai 2021.

                 

Sekarang kita lihat pula senarai nama pada bulan Ogos. 
Ya!
Ada satu nama muncul iaitu blogger Kamsiah Yusoff.

Baiklah. Kita lihat pula senarai bulan September 2021. Tiada juga nama baru.
Tidak lupa Amie ucapkan setinggi-tinggi penghargaan buat semua rakan blogger yang sudi berkunjung ke dapur Amie sama ada yang tersenarai dalam Top 10 Komentator atau tidak. Amie sangat menghargai kehadiran anda semua. Tanpa komen anda, siapalah Amie's Little Kitchen. Moga ukhuwah di antara kita sentiasa berpanjangan. In syaa Allah.

Di bawah ini Amie senaraikan Top 10 Komentator Julai - September 2021.



You May Also Like

43 ulasan

  1. Hehe terpilih juga walaupun bulan lepas mood ke longkang sedikit. Alhamdulillah.

    BalasPadam
  2. Alamak! Uncle nak kena kerja keras lagi ni....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haaa... itulah Uncle, siapa suruh curi tulang!

      Padam
  3. Alhamdulillah Tahniah kepada semua pemenang..

    BalasPadam
  4. Alhamdulillah...terimakasih Amie..nnt akak emelkan butir2 yg diminta

    BalasPadam
  5. tahniah semua pengomen rajin

    BalasPadam
  6. tahniah semua yang tersenarai

    BalasPadam
  7. Wow...bangun pagi ni tengok blog lepas sarapan terus dapat berita gembira...ya allah....terima kasih Kak Amie...nanti SA email details ye

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sama-sama SA.
      Kak Amie dah bank ini ye.

      Padam
  8. Waa bestnya belanja makan 😍 Tahniah yg dapat hadiah

    BalasPadam
  9. Alhmdulillah, tahniah kepada Kak Kamsiah. Memang tak rugi komen di blig Kak Amie yg pemurah. Selain berkongsi resepi, selalu juga berkongsi rezeki. Semoga semakin melimpah rezeki wang, keafiaatan dan kebahagian di dunia dan akhirat buat Kak Amie sekeluarga, Amiiinnn YRA.

    Errr.. Mama Cella, kita dah jauh kena potong ni 😅😅😅

    BalasPadam
    Balasan
    1. Itulah...buka saja blog ni nampak tajuk....macam ada harapan...
      Dah scroll ke bawah...
      Hahahaha....saya terus cari nama SK pula ..
      Ok...kita jauh di belakang..jom minum booster...kasi power...🤣

      Padam
    2. Orang kata yang patah akan tumbuh, yang hilang akan berganti.
      Jadinya yang kena potong kena cantas yang lain pula hihihiii!

      Padam
  10. Tahniah kepada pengomen2 tegar...Rezeki terpijak dari Cikgu Amie yang pemurah.Semoga dilimpahkan lagi rezeki dan dimudahkan urusan dunia dan akhirat.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aamiin ya Allah. Mudah-mudahan sama-sama kita dilmpahi rezeki dan dipermudahkan urusan dunia dan akhirat.

      Padam
  11. Tahniah kepada pengomen tegar yang dibelanja makan oleh kak Amie. Hehe

    BalasPadam
  12. Tahniah semua top komentator blog Kak Amie. Sentiasa meriah dengan hidangan makanan. Even tak dapat merasainya dapat tengok pun jadilah. Banyak menu rare yang best best, itu yang ramai singgah dapur Kak Amie.

    eh eh ada jugak hadiahnya ye. Alhamdulillah..Terima kasih banyak banyak Kak Amie. Semoga dilimpahi rezeki dengan segala keberkatan dan berpanjangan. Aaaminn...

    Maaf lambat singgah sini. nanti saya emailkan details ye. Terima kasih sekali lagi kak Amie.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah..dah dapat kak Amie. Terima kasih belanja kami :)

      Padam
    2. Alhamdulillah dapat makan-makan... hhehehehe belanja kecil dari Kak Amie.

      Padam
  13. Tahniah kpd semua yg terpilih.

    rasa mcm dah lama x blogwalking tinggalkan komen, padahal bru 2-3 hari..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih Syu, selalu sudi singgah sini.

      Padam
  14. tahniah buat semua kak, dana bulan september baru mula nampak banyak komen....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih Dana.
      Terima kasih sudi singgah sini.

      Padam
  15. Alhamdulillah Tahniah semua yg terpilih :)

    BalasPadam
  16. Wahh, tahniah smeua ...nak jugak lah jadi salah sorang..hehehe..Best dapat duit belanja..kekekeke

    BalasPadam
  17. dasat dasat diorg ni. tahniah!!!

    BalasPadam
  18. Tahniah semua top2 commentators. Dorang mmg win sesangat sbb kat blog ammi pun nama2 ni juga yg comment.

    BalasPadam