ADSENSE

Rabu, 20 Mac 2019

Bunnies Secret Garden

Entri tertunggak.
Disember 2018 sewaktu jalan-jalan Kota Kinabalu. Dalam perjalanan pulang sempat singgah di Fish Spa, Bombon Kg. Marakau dan Bunnies Secret Garden di Ranau. Walaupun sebelum ini kami sudah mengunjungi Arnab Village, tetapi Firdaus nak juga tengok arnab di Bunnies Secret Garden pula.

Hari menjelang petang ketika kami tiba di sini. Bayaran masuk yang dikenakan ialah sebanyak RM5 setiap seorang. Bila melihat gambar di atas, rasanya tersangatlah lamanya Amie simpan gambar ini dalam folder, sebab ada muka Abang Farid yang pulang bercuti pada tahun lepas. Dan pada ketika entri ini ditulis, Abang Farid pulang bercuti kali kedua pada tahun ini.

 Firdaus teruja membeli beberapa bungkus makanan arnab.

 Suasana agak sepi. Kebanyakan arnab berada di dalam rumah masing-masing.





 Arnab-arnab ini sebenarnya sudah kekenyangan!
Maklumlah pengunjung datang dari pagi, dan memeberi arnab makanan.











 Puas bermain dan memberi makan arnab, Firdaus pun bergegas untuk pulang.

Sempat tangkap gambar Luanti Kampung Stay di pintu masuk Bunnies Secret Garden.

 Nampak unik pula tempat penginapan di sini!









 Wokey...
Jumpa lagi!

1 ulasan:

norhidana miswan berkata...

nice nya garden tu... arnab tu pun cute2 sgt nya sekor2 tuh...
pastu rumah penginapan tu pun mcm2 gaya, mcmne lah dlm nya ya