Resepi Amie Menang MAGGI Good to Great Campaign!

by - 5:23 PTG

Assalamualaikum.
Selamat petang semua. Sejak minggu lepas (Khamis) talian internet terus mogok! Mati! Tak bergerak langsung! Tak dapatlah Amie nak masukkan hasil air tangan Amie sepanjang 5 hari! Hari ini talian berfungsi semula. Hasrat di hati memanglah ingin kongsi menu yang berderet-deret menunggu giliran tapi tiba-tiba terbaca pula satu post daripada MIEZA di FB  bahawa Amie menang pertandingan memasak anjuran MAGGI yang diadakan sepanjang 26 November - 25 Disember 2012. Amie hanya sempat mengirim dua jenis resepi termasuk LAMB CHOP CUKUP RASA dan pihak MAGGI memilih resepi di bawah ini iaitu resepi NASI TOMATO BERSERAI & AYAM MASAK MERAH:


Resepi : Nasi Tomato Berserai & Ayam Masak Merah


Pemenang pertandingan ini akan mendapat :
1. Full Range of MAGGI Culinary Solution dan
2. Pakej Percutian Keluarga ke Legoland Malaysia, Nusajaya, Johor bernilai RM1500.

Memang terkejut badak dibuatnya bila mendapat tahu keputusan ini, tapi barangkali sudah rezeki berpihak kepada Amie untuk kali ini. Kepada yang kurang berjaya, in shaa Allah boleh cuba lagi pada pertandingan yang berikutnya. Terima kasih kepada MIEZA dan pihak MAGGI kerana menganjurkan pertandingan sebegini dan memilih resepi Amie untuk menang pertandingan. Harap pertandingan dapat diteruskan untuk penyertaan lebih ramai daripada blogger masakan yang lain. Tidak ketinggalan, Amie turut ucapkan ribuan terima kasih buat rakan-rakan tersayang yang sering memberi dorongan dan semangat untuk Amie terus bergiat secara aktif dalam dunia masakan. Sayang...sayang dan sayanggggg buat semua!

You May Also Like

34 ulasan

  1. Tahniah kak amie. Alhamdulillah murah rezeki! Teruskan share resepi best2 ya ^^

    BalasPadam
  2. Mel,
    makasih...alhamdulillah..rezeki kita semua ni.

    BalasPadam
  3. tahniah amie! dah agak amie tentu menang.

    BalasPadam
  4. dah terbukti bakat kak amie di dapur bukan calang2.. tahniah kak..

    BalasPadam
  5. assalam kAmie
    patutlah sepi beberapa ni rupanya intenet x ada ye
    wah tahniah tahniah k.Amie alhamdulillah rezeki kan, best u dpt g legoland nanti

    BalasPadam
  6. Tahniah Amie... semoga lepas ni akan masuk banyak lagi pertandingan dan menang lagi....!

    BalasPadam
  7. Tahniah. Wah nanti bolehlah bersukaria di Legoland....

    BalasPadam
  8. tahniah tahniah tahniah Amie wah best dpt gi Legoland akak dok berangan belum sampai lagi ni

    BalasPadam
  9. Tahniah kak Amie, recipe tentu sedap sangat, lain kali nak cuba masak juga!

    BalasPadam
  10. Tahniah Ani ucapkn utk Kak Amie.. memang layak.. tabik spring utk Kak Amie.. ;)

    BalasPadam
  11. Selamat malam Bunda Amie,postingan yang sangat bagus itu,
    oh ya Bunda ada hadiah kecil untuk Bunda Amie,silahkan ambil at my blog,Thank you..

    BalasPadam
  12. Tahniah Amie.. Chaiyok! Chaiyok!!.. Saya tumpang gembira.. :)

    BalasPadam
  13. Tahniah kak...rezeki di awal thun nmpknya.....:-)

    Ptutle lma x nmpk...tenet kureng ye....sian akak....sabar je la.....h kak....re

    BalasPadam
  14. Tahniah mbak ayu...reko mmg hebat...

    BalasPadam
  15. Faa,
    terima kasih dik!

    Whitecappuccino,
    terima kasih WC!

    May,
    terima kasih May... sama2 kita bersilat di dapur!

    BalasPadam
  16. Sabar,
    terima kasih Sabar....

    Mama Sara Nur,
    waalaikumussalam... memang seronok nak ke sana ni!

    Azieazah,
    terima kasih... seronok2 Azie!

    BalasPadam
  17. Hazila,
    betul Hazila... anak-anaklah yang teruja sangat ni!

    Hud,
    terima kasih...

    Kak Nooriah,
    terima kasih kak... ni first time nak pergi ni he he heh

    BalasPadam
  18. Sonia,
    terima kasih... resepi penuh nostalgia!

    Choco Ani,
    terima kasih banyak Ani!

    Dede Thea,
    terima kasih atas hadiahnya... sudah digantung di dapur Amie ya...!

    BalasPadam
  19. Sheila,
    terima kasih...memang untuk dikongsi bersama!

    MP,
    terima kasih dik!

    Aghnan,
    ya... mudah-mudahan lezat!

    BalasPadam
  20. Asyifa,
    terima kasih Sifa...ye...rezeki awal tahun....!

    Rohah,
    terima kasih Rohah... seronok2 aje ni Rohah! Riko pun apa kurangnya....

    BalasPadam
  21. tahniah kak amie..akk mmg layak tau..dapat gi legoland nie kak..best:)

    BalasPadam
  22. Tahniah Kak Amieee..Tahniah tahniah tahniah..tumpang gembira....

    BalasPadam
  23. Tahniah K.AMie... angkut resipinya yer...

    BalasPadam
  24. Zila,
    terima kasih dik...memang dengar2nya best tempat tu!

    Sue,
    terima kasih banyak Sue!

    BalasPadam
  25. Gee,
    terima kasih gee...silakan mengangkut, bawa elok2 ye he he heh

    BalasPadam
  26. Tahniah3x Amie,moga akan terus sukses.

    BalasPadam
  27. Ummiross,
    terima kasih Ummi sayangggggg!

    BalasPadam
  28. alhamdulillah..tahniah amie!! tumpang syiokk! :))

    BalasPadam
  29. Lesung Batu,
    terima kasihhhh....

    BalasPadam