Top 50 Malaysia Food Blogs and Websites

by - 7:38 PTG

Tiba-tiba terintai pula ke FEEDSPOT READER. Dapur kita tersenarai nombor 13 di antara Top 50 Malaysia Food Blogs and Websites yang dikemaskini pada 21 Oktober 2021.


Abadikan entri di sini  buat kenang-kenangan.

Mudah-mudahan terus bersemangat untuk kongsi resipi pada masa akan datang.

You May Also Like

28 comments

  1. Alhamdulillah..tahniah kak Amie. Nak ke Top 10 dah tu :)

    BalasPadam
  2. Alhamdulillah Tahniah sis, inshaAllah dah nak ke Top 10.

    BalasPadam
  3. Tahniah...boleh aim Top 10 lepas ni

    BalasPadam
  4. Mantap, Amie. Pringkat 13 dari 50. Selamat ya.

    BalasPadam
  5. Syukur dan tahniah buat Kak Amie, ratu memasak kita yang tak pernah menghampakan.

    BalasPadam
  6. Wah,Tahniah cikgu
    Memang selayaknya..
    Teruskan berkongsi

    BalasPadam
  7. wahhh tahniah kak, gambar masakan akak semua memang sedap dan cantik...

    BalasPadam
  8. alhamdulillah... tahniah kak... teruskan berkongsi resepi dan gambar mknn ye

    BalasPadam
  9. alhamdulillah.. congrats kak!!!

    BalasPadam
  10. tahniah kak amie, mmg sepatutnya tersenarai...

    BalasPadam
  11. wah tahniah..saya suka cite psl makanan hehe

    BalasPadam
  12. Wahh terbaikk k.amie..πŸ₯°πŸ₯°

    BalasPadam
  13. tahniah kak, saya salah seorang peminat entry akak ni

    BalasPadam
  14. Congrats kakπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ

    BalasPadam
  15. Wahhhhh tahniah kak Amie. Tak sia2 selalu curi idea memasak dr blog akak

    BalasPadam
  16. tahniahh
    memang resepi2 Amie terbaik
    dan. menjadi

    BalasPadam
  17. Harap bersemangat untuk menulis.

    BalasPadam
  18. Wah, tahniah kak! Bukan biasher-biasher nih! hihi

    BalasPadam
  19. Alhamdulillah.. Tahniah Kak Amie..

    BalasPadam
  20. WAH..Tahniah Kak Amie...seronoknyaa

    BalasPadam
  21. Alhamdulillah. Tahniah Amie semuga terus gigih menulis

    BalasPadam