Jus Tembikai Penghilang Dahaga

3:28 PTG

Petang ini, sambung kerja di rumah dengan mengikuti google meet: TAKLIMAT PENGOPERASIAN PROGRAM KPMPerkasaKU (Kaedah Pengajaran dalam CATCH UP PLAN) Sekolah Rendah dan Sekolah Menengah PPD Lahad Datu.

Sempat hiris buah-buahan untuk dijadikan snack. 
Dan sudah tentu berterima kasih bersama daun keladi untuk Encik Suami kerana sudi masuk dapur sediakan jus buah tembikai. Bolehlah nikmati bergelas-gelas!


Harap tidak terlelap sewaktu mendengar taklimat.


Nyaman bah!

17 comments

  1. uisshhh pepetang panas2 ni mmg sedap ar dapat juice macam ni...

    BalasPadam
  2. Ya allah...dugaan apa ni kak amie...sedapnyaaaaa air tembikai

    BalasPadam
  3. Ada orang tukang hulur air ketika haus. Hehe.

    BalasPadam
  4. wah... minum dalam gelas ada kaki lagi. kelas tuh... kalau letak bunga orkid ngan payung mesti org igt minum kat hotel

    BalasPadam
  5. Kalau tambah buah laici mesti lagi sedap ermmm... yum.. yum..

    BalasPadam
  6. Fuhh... jus tembikai yang nyaman segar lagi menyegarkan!

    BalasPadam
  7. Hihi.. sy pun kalau buat jus tembikai, bergelas2 masuk perut, tak puas la minum segelas.

    BalasPadam
  8. Air yang memang tak akan ditolak lah... lagila sekarang tengahari panas terik

    BalasPadam
  9. Aduhaiiii sungguh mengoda perasaan ni. Nak cari tembikai nak cari tembikai

    BalasPadam
  10. nampak pekat tu kak, dahla bebetul tembikai saja, kalau kat sini kadang air tembikai tapi dah campur sirap pulak rasa tembikai pun dah takde...

    BalasPadam
  11. fuh sedapnya minum time panas2 ni kak amie

    BalasPadam
  12. Kegemaran mak saya ni terutama bulan puasa..Warna merah menggoda selera

    BalasPadam
  13. Sedap betul dapat menikmati air jus buah tembikai. Lagi lagi hasil buatan suami. Berganda rasa sedap dia. Sejuk tekak dan hati :)

    BalasPadam
  14. sedapnya jus tembikai mnum time cuaca panas..

    BalasPadam

Subscribe