ADSENSE

Rabu, 20 Julai 2011

Stylish Blogger Award Dari Wattie Home Made

Tengahari tadi sedang jenguk-jenguk dapur kawan-kawan, terjenguklah dapur Wattie Home Made. Wah, dapat award dari rumah Wattie..... terima kasih atas ingatan Wattie kepada Amie.




Dengan penuh rasa gembira Amie pun angkutlah award  ini dari rumah WATTIE HOME MADE. Nak bawa pulang, perjalanannya jauh. Jadi Amie siap tempah penerbangan terus menerus Boeing 747  Bayan Lepas -KlLIA, KLIA - KK, KK - Lahad Datu. Selamat dah sampai ke rumah. Terima kasih Wattie, semoga sentiasa menyumbang amal berkongsi resepi dalam alam maya. Makin banyak yang dikongsi makin mahirlah kita dalam dunia masakan ini. Meriahnya.....! Kepada rakan-rakan yang berminat, Amie alu-alukan supaya sudi ambil award ini, kita gantung sama-sama ye....

10 ulasan:

MaDiHaA a.k.a Ratna berkata...

wahh.. jauh tu nak angkut award... siap naik boeing 747 lagi.. hehe.. anyway.. tahniah amie..

Amie berkata...

Madiha,
atas rasa penghargaan kerana dihargai..he hehehh.terima kasih....

Papa Mifz berkata...

papa mifz pun dapat award nih jugak..:)

Wattie berkata...

Salam Amie,
Fuhhhh.....laju betoi ni. Patutla akak dok rasa cam ada gegaran kat ataih bumbung rumah akak, rupanya Boeing 747 membawa tetamu kehormat Amie dah sampai keh keh keh. Tkasih Amie sudi angkut award tu...

Mieza berkata...

kak amie ku sayanggggg..msak apa hari ni? kak, nak tak cup utk buat muffin tu..mieza leh postkan utk akak kalo kat sana susah akak nak dpt..sebelum tu meh amik award dari umah mieza..jommm

Amie berkata...

Papa Mifz,
sama2 dapat award...kita gantung sama2 yok...

Amie berkata...

Wattie,
he heheee... award tu selamat masuk kargo ye....., keadaannya elok, selamat... melepasi imigresen...., ada Amie udah gantung tau....

Amie berkata...

Mieza cayang kakak,
terima kasih... terima kasihh... banyak2...nampaknya tak payahlah tunggu raya nak buat muffin... kejap lagi kakak datang ambil award, ni kena tempah tiket Airbus pulak....

Juwita Jamaludin berkata...

kak amie.. masak apa hari ni..:)

Amie berkata...

Juwita,
masak brengkes ikan.... ada tu kat ataih....