ADSENSE

Isnin, 28 Januari 2013

Resepi Amie Menang MAGGI Good to Great Campaign!

Assalamualaikum.
Selamat petang semua. Sejak minggu lepas (Khamis) talian internet terus mogok! Mati! Tak bergerak langsung! Tak dapatlah Amie nak masukkan hasil air tangan Amie sepanjang 5 hari! Hari ini talian berfungsi semula. Hasrat di hati memanglah ingin kongsi menu yang berderet-deret menunggu giliran tapi tiba-tiba terbaca pula satu post daripada MIEZA di FB  bahawa Amie menang pertandingan memasak anjuran MAGGI yang diadakan sepanjang 26 November - 25 Disember 2012. Amie hanya sempat mengirim dua jenis resepi termasuk LAMB CHOP CUKUP RASA dan pihak MAGGI memilih resepi di bawah ini iaitu resepi NASI TOMATO BERSERAI & AYAM MASAK MERAH:


Resepi : Nasi Tomato Berserai & Ayam Masak Merah


Pemenang pertandingan ini akan mendapat :
1. Full Range of MAGGI Culinary Solution dan
2. Pakej Percutian Keluarga ke Legoland Malaysia, Nusajaya, Johor bernilai RM1500.

Memang terkejut badak dibuatnya bila mendapat tahu keputusan ini, tapi barangkali sudah rezeki berpihak kepada Amie untuk kali ini. Kepada yang kurang berjaya, in shaa Allah boleh cuba lagi pada pertandingan yang berikutnya. Terima kasih kepada MIEZA dan pihak MAGGI kerana menganjurkan pertandingan sebegini dan memilih resepi Amie untuk menang pertandingan. Harap pertandingan dapat diteruskan untuk penyertaan lebih ramai daripada blogger masakan yang lain. Tidak ketinggalan, Amie turut ucapkan ribuan terima kasih buat rakan-rakan tersayang yang sering memberi dorongan dan semangat untuk Amie terus bergiat secara aktif dalam dunia masakan. Sayang...sayang dan sayanggggg buat semua!

34 ulasan:

Mel berkata...

Tahniah kak amie. Alhamdulillah murah rezeki! Teruskan share resepi best2 ya ^^

Amie berkata...

Mel,
makasih...alhamdulillah..rezeki kita semua ni.

faa.rosli berkata...

tahniah akak!

whitecappuccino berkata...

tahniah amie! dah agak amie tentu menang.

may agumo berkata...

dah terbukti bakat kak amie di dapur bukan calang2.. tahniah kak..

mama sara nur berkata...

assalam kAmie
patutlah sepi beberapa ni rupanya intenet x ada ye
wah tahniah tahniah k.Amie alhamdulillah rezeki kan, best u dpt g legoland nanti

sabar dubai berkata...

Waaa tahniah kakamie.....

azieazah berkata...

Tahniah Amie... semoga lepas ni akan masuk banyak lagi pertandingan dan menang lagi....!

hazila berkata...

Tahniah. Wah nanti bolehlah bersukaria di Legoland....

hud aikara berkata...

wah..tahniah..(^___^)v

Nooriah Abdullah berkata...

tahniah tahniah tahniah Amie wah best dpt gi Legoland akak dok berangan belum sampai lagi ni

Sonia ~ Nasi Lemak Lover berkata...

Tahniah kak Amie, recipe tentu sedap sangat, lain kali nak cuba masak juga!

Choco Ani berkata...

Tahniah Ani ucapkn utk Kak Amie.. memang layak.. tabik spring utk Kak Amie.. ;)

Dede Thea berkata...

Selamat malam Bunda Amie,postingan yang sangat bagus itu,
oh ya Bunda ada hadiah kecil untuk Bunda Amie,silahkan ambil at my blog,Thank you..

Shiela berkata...

Tahniah Amie.. Chaiyok! Chaiyok!!.. Saya tumpang gembira.. :)

MulutPayau berkata...

Tahniah kak amie.....

Aghnan Pramudihasan berkata...

Hm, lezat pastinya

Asyifa Mustaffa berkata...

Tahniah kak...rezeki di awal thun nmpknya.....:-)

Ptutle lma x nmpk...tenet kureng ye....sian akak....sabar je la.....h kak....re

Rohah berkata...

Tahniah mbak ayu...reko mmg hebat...

Amie berkata...

Faa,
terima kasih dik!

Whitecappuccino,
terima kasih WC!

May,
terima kasih May... sama2 kita bersilat di dapur!

Amie berkata...

Sabar,
terima kasih Sabar....

Mama Sara Nur,
waalaikumussalam... memang seronok nak ke sana ni!

Azieazah,
terima kasih... seronok2 Azie!

Amie berkata...

Hazila,
betul Hazila... anak-anaklah yang teruja sangat ni!

Hud,
terima kasih...

Kak Nooriah,
terima kasih kak... ni first time nak pergi ni he he heh

Amie berkata...

Sonia,
terima kasih... resepi penuh nostalgia!

Choco Ani,
terima kasih banyak Ani!

Dede Thea,
terima kasih atas hadiahnya... sudah digantung di dapur Amie ya...!

Amie berkata...

Sheila,
terima kasih...memang untuk dikongsi bersama!

MP,
terima kasih dik!

Aghnan,
ya... mudah-mudahan lezat!

Amie berkata...

Asyifa,
terima kasih Sifa...ye...rezeki awal tahun....!

Rohah,
terima kasih Rohah... seronok2 aje ni Rohah! Riko pun apa kurangnya....

zila norazila berkata...

tahniah kak amie..akk mmg layak tau..dapat gi legoland nie kak..best:)

Sue @ Nenie berkata...

Tahniah Kak Amieee..Tahniah tahniah tahniah..tumpang gembira....

Gee® berkata...

Tahniah K.AMie... angkut resipinya yer...

Amie berkata...

Zila,
terima kasih dik...memang dengar2nya best tempat tu!

Sue,
terima kasih banyak Sue!

Amie berkata...

Gee,
terima kasih gee...silakan mengangkut, bawa elok2 ye he he heh

ummiross berkata...

Tahniah3x Amie,moga akan terus sukses.

Amie berkata...

Ummiross,
terima kasih Ummi sayangggggg!

Lesung Batu berkata...

alhamdulillah..tahniah amie!! tumpang syiokk! :))

Amie berkata...

Lesung Batu,
terima kasihhhh....