ADSENSE

Selasa, 11 Jun 2013

Khas Buat Peminat Cheese Cake : Sentuhan Ajaib Daripada My Baking Workshop!

Anda peminat tegar kek keju? Jom... kita jamu mata melalui sentuhan ajaib EVELYN GEMINA di MY BAKING WORKSHOP! Banyak koleksi kek hasil air tangannya, tetapi Amie khususkan untuk memaparkan kek keju sahaja. Anda pasti teruja dan kalau boleh ingin mencicipi mana-mana hasil air tangannya walaupun hanya sepotong!


Coconut Mascarpone Cheese Cake

Sungguh bertuah suaminya kerana hari ulangtahunnya diraikan dengan Coconut Mascarpone Cheese Cake, hasil sentuhan tangan ajaib isteri tercinta! CMCC kelihatannya ringkas tetapi cukup kemas dan sangat cantik dipandang. Apalagi rasanya yang sudah pasti enak dengan aroma kelapa dan rasa mascarphone cheese yang lembut. Dan alangkah seronoknya sebagai seorang ibu, Evelyn juga mampu menghasilkan Spider Cake sempena ulang tahun anaknya!


Spider Cake

Jangan lepaskan peluang untuk mengunjungi EVELYN GEMINA : MY BAKING WORKSHOP. Kalau Amie datang ke dapurnya, memang kena besarkan mata sebab ingin menjamu mata dengan pelbagai sentuhan dari tangan ajaibnya itu! Sesungguhnya Evelyn memiliki  seni kreativiti anugerah Allah yang tidak ternilai harganya! Dan terima kasih kerana  dalam sibuk-sibuk menyiapkan tempahan pelanggan, Evelyn masih boleh meluangkan masa dan sudi  mengirim serta berkongsi resepi dengan teman-tean di  MERIAHNYA DUNIA MASAKAN


Mascarpone Tiramisu Cake


Nutty Mango Cheesy Cheese Cake


Durian Cheese Cake


Durian Tiramisu CakeRoyal Pineapple Charlotte Cheese Cake


Blueberry Cheese Cake


Blueberry Cheesy Cheese Cake


Blueberry Cheesy Cheese Cake


Rainbow Frosting Marble Japanese Cotton Cheese Cake 


Cendol Cheese Cake


Green Tea Tiramisu Cake


Layered Butter Cheddar Cheese Cake

Kalau tak puas menjamu mata di sini, sila ke MY BAKING WORKSHOP untuk menikmati pelbagai jenis kek yang cantik dan sedap-sedap belaka! Anda pasti ingin berlama-lama di situ.

6 ulasan:

Unknown berkata...

cantik2 semuanya..

Fiza Rahman berkata...

Kak...terlur dah ni. Nasib tak pregnant. Saya memang penggemar kek keju.

Evelyn Gemina berkata...

Assalam dear kak amie, terima kasih yang tak terhingga sudi bagi penghargaan buat hasil tangan saya yang tak seberapa tu, siap masukkan dlm blog akk, tqsm..love u kak amie :) :)

suryabil berkata...

Suka gak usha blog evlyn ni...cuci mata..:-)

ckLah @xiiinam berkata...

Kemecer. Memang tererlah Amie...hehe.

deda berkata...

Blog evelyn x leh bukak dah skrng