ADSENSE

Sabtu, 4 Jun 2016

Buku Resepi : 500 Juadah Pilihan Keluarga Ruzita's Kitchen

Alhamdulillah...
Akhirnya sampai juga buku resepi setebal 512 muka surat yang mengandungi sebanyak 500 buah resepi! Terima kasih buat penulis buku resepi ini,CHEF RUZITA IDIAS ISMAIL yang sudi melayan whatsaap kita dan mengeposkan buku resepi tersebut.

Buku resepi ini... kita rasa sangat sesuai kalau dijadikan sebagai hadiah perkahwinan atau saja-saja jew nak bagi untuk orang tersayang!

Tak rugi anda memiliki buku resepi 500 Juadah Pilihan Keluarga ini, sebab dengan harganya yang mampu milik lagilah berbaloi-baloi dengan ketebalannya sebanyak 512 muka surat, ditambah pula dengan gambar langkah demi langkah di dalamnya! Masak untuk setahun pun tak habis punya... ada saja idea untuk diolah dalam masakan bila membelek buku resepi ini.
Harga : 
SEM. MALAYSIA RM59.90
SABAH & SARAWAK : RM64.90

Kalau nak senang, whatsaap saja tuan punya buku resepi di talian : 017 976 5626 Ada lagi buku resepi Ruzita yang lain....
JUADAH RAMADAN menampilkan 100 jenis menu sempena bulan puasa. Tak payah banyak buang masa memikirkan jenis masakan yang ingin dihidangkan buat santapan berbuka bersama keluarga tersayang. Buku masakan ini mengandungi pelbagai pilihan termasuk ai, puding, kuih, ala carte, lauk -pauk, sayur dan sambal.
Harga:
SEM. MALAYSIA RM29.00
SABAH & SARAWAK RM32.00


Ayam?
Pening nak masak apa lagi  selain ayam goreng?
Buku resepi JOM... AYAM  ini menjanjikan hidangan lazat berasaskan ayam termasuk asam pedas ayam, ayam kari hijau, ayam kapitan, ayam gulai bersama labu, sambal ayam nanas, ayam percik dan pelbagai lagi! Adeeehhhh....sedap-sedap belaka!
Harga?
Tetap juga mampu milik:
SEM. MALAYSIA RM15.00
SABAH & SARAWAK : RM18.00


Cantiknya kuih kukus hasil air tangan Chef Ruzita!
Teruja untuk mencubanya?
Jangan fikir dua kali untuk memilikinya.
Harga:
SEM. MALAYSIA RM26
SABAH & SARAWAK RM29Tiada ulasan: