Resepi Snow Cheese Cake

8:20 PTG

Pada mulanya Amie ingin penuhi permintaan anak buah Amie untuk sambutan ulangtahunnya yang jatuh pada 17 Oktober. Anak buah kesayangan Amie  minta Amie buatkan kek yang mengandungi reflika motosikal ninja kawasaki... maklumlah itulah motosikal kesayangannya! Memandangkan Amie kesuntukkan masa dengan pelbagai urusan, jadi tak dapatlah Amie penuhi permintaannya. Sebaliknya Amie cuba buatkan kek yang lebih mudah tetapi sedap! Jadi... muncullah idea untuk membuat sebiji Snow Cheese Cake setelah beberapa kali study di dapur Hana DI SINI.


Terima kasih banyak-banyak ye Hana di atas perkongsian kek yang sangat sedap ini! 


Jumaat petang.... Amie pun mulakan operasi. Kek ini dibakar secara waterbath @ steambath.



Dah siap pun kek yang nampak gebu... perasan! Memang perasan pun dengan hasil tangan yang sangat memuaskan hati ini.



Inilah permukaan kek yang Amie terbalikkan seperti gambar di atasnya tu.... Sementara menunggu kek menjadi sejuk, Amie pun keluarkanlah cream cheese & keju cheddar serta susu pekat manis. Disebabkan agak letih, Amie tertidur sampailah ke pagi... terbiarlah kek tadi di dapur! Kebetulan pula pada sebelah paginya (Sabtu) hingga petang Amie mengikuti kelas masakan. Jadi.... kek pun terbiar lagi!


Pada sebelah malamnya, Amie gagahkan diri untuk menyiapkan Snow Cheese Cake yang terbengkalai semalaman! Wokey.... Amie belah kek menjadi 2, tapi sebaiknya jadikan 3 lapisan sebab kek ini agak tebal, maklumlah Amie gunakan adunan berganda dari adunan yang dibuat oleh Hana. Oh... ya! Terlupa pulak nak beritahu.... buangkan permukaan kek yang berwarna gelap itu... sisip dengan pisau kek terlebih dahulu ye kawan-kawan.



Amie sapukan Cream Cheese Filling di permukaan lapisan pertama. (Sila rujuk Cream Cheese Filling di bawah, sebab Amie tidak gunakan resepi Hana untuk toppingnya). Ini disebabkan Amie terpengaruh dengan resepi Cheesy Cheese Cake yang Amie pelajari di kelas masakan pada siang hari Sabtu. Adeeehhhh... ampunkan daku Hana... keknya ikut resepimu, tapi toppingnya ikut resepi guru masakanku pulak!


Selepas Amie sapu cream cheese filling, Amie taburkan parutan keju cheddar di atasnya. Seterusnya Amie sapukan pula cream cheese filling di permukaan lapisan kek kedua yang akan ditelangkupkan di atas lapisan yang sudah dipenuhi dengan parutan keju cheddar.

 

Ratakan permukaan dan sekeliling kek dengan cream cheese filling... walaaaaaaa... melelehhhh-lelelehh you tau! Kemudian taburkan parutan keju cheddar di atas kek, di sekitarnya dan sehingga menutupi keseluruhn kek.



Wokeh... siaplaah sudah deko ringkas untuk Snow Cheese Cake ini. 




RESEPI SNOW CHEESE CAKE

Bahan-bahan
Untuk Kek: (Amie gunakan sukatan maksima)
  • 4 keping slice cheese - 6 keping
  • 170ml susu segar - 250ml
  • 70g butter - 100g
  • 80g gula halus -100g
  • 80g tepung gandum ayak (hana buat 10g tpg SRF, 70g tepung superfine) - 110g
  • 4 biji telur - 6 biji
  • 1sk esen vanila
Untuk Topping
  • 250g cream cheese Philadelphia (satu ketul) 
  • 1/2 tin susu pekat 
  • 1/2 ketul keju cheddar kraf 
Amie cuba gunakan cream cheese filling yang Amie pelajari di kelas masakan untuk make-upkan kek ini. Resepinya seperti di bawah ini:

Bahan-bahan untuk Cream Cheese Filling:
500 gram cream cheese - Amie gunakan jenama Anchor
150 gram gula icing
1/4 sudu teh garam halus
100 gram UHT Whipping Cream - diputar

Cara:
1. Putar cream cheese bersama gula icing & garam hingga licin.
2. Masukkan whipping cream yang telah diputar dan gaul sehingga rata.
3. Sapukan pada lapisan kek, permukaan dan keseluruhan kek.

Cara-cara
  • Untuk Kek - Siat-siatkan slice cheese dan masukkan ke dalam periuk, Masukkan sekali susu segar. Kacau hingga cheese cair kemudian masukkan butter. Matikan api. (Tak perlu hingga mendidih). Sejukkan.
  • Asingkan putih dan kuning telur. Pukul putih telur dan gula hingga bertanduk (terbalikkan tak jatuh).
  • Kemudian pukul kuning telur dan esen vanila lebih kurang satu-dua minit dengan kelajuan sederhana. 
  • Masukkan campuran susu segar, butter dan slice cheese tadi.  Kacau menggunakan whisk.
  • Kemudian masukkan tepung sedikit demi sedikit sehingga sebati.
  • Ambil 1/3 daripada putih telur dan kaup balikkan ke dalam adunan kuning telur. Kemudian campurkan baki adunan putih telur sedikit demi sedikit. Kaup balik sebati. (jangan over, adunan agak ringan dan pekat)
  • Griss loyang dengan butter dan ratakan tepung supaya tidak melekat. (boleh juga alas dengan baking paper)
  • Tuang adunan ke dalam loyang dan bakar secara waterbath. 
  • Bakar suhu 160 api atas bawah selama 50min-1jam (Bergantung kepanasan oven masing2). Uji kek sebelum keluarkan dr oven.
  • Sejukkan dahulu kek kemudian potong tengah dua bahagian.(Hana potong guna pisau pemotong roti)
  • Untuk Topping - Pukul cream cheese dan susu pekat hingga sebati. Sapukan ke atas kek dan taburkan dengan parutan keju cheddar. Sejukkan dahulu dalam peti kemudian potong dan hidangkan. (Untuk topping Amie gunakan resepi Cream Cheese Filling)


Meleleh lagi.... he he ehhhhhhhh...!
Untuk anak buahku... Fauziah Abd. Hamid, moga gembira di hari ulang tahunmu, dan hadapilah hari-hari mendatang dengan senyuman!

142 comments

  1. wow..aritu sis in law zila buat masa raya hj berebut org mkn..tp nya guna tepung optimaa @ sponge mix..

    BalasPadam
  2. salam kak amie.. sedapnyerr.. tun tgk harga cheddar cheese tu, terus terbantut hasrat nk buat. haha...

    BalasPadam
  3. saya dah berkira-kira nak buat,tengok-tengok Amie dah mendahului saya.apapun saya akan gunakan resepi ini sebab nampak mudah saja bahannya.

    BalasPadam
  4. sedapnyer...tgk gambar tu, mcm tak sabar nak try...

    BalasPadam
  5. kek ni memang sangat2 yummy..x pernah bosan makan chez kek yang meleleh ni..

    BalasPadam
  6. Assalamualaikum k.amie mangancam....

    BalasPadam
  7. cantiknya.. mesti sedap kan :)

    BalasPadam
  8. sedapnya!!!..blogwalking,jemput follow blog saya ye...http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

    BalasPadam
  9. haiii Mie laparrrr tengok cheesecake ni bagi sepotong lebih2 kan cheese tu tau heee

    BalasPadam
  10. nak soh bini buat lah..nampak sedap jer...

    BalasPadam
  11. memang sedap snow cheese kek ni,bawa ke mesyuarat guru pertama, semua jilat jari nyum nyum nyum , x pernah buat pun blh jadi.

    BalasPadam
  12. finishing cake sangat cantik... suka sangat

    www.mnmforlife.blogspot.com

    BalasPadam
  13. Salam akak, harga cheddar cheese tu brape?

    BalasPadam
  14. Tgk gmbr tak sbr nak try. Hrp2 mnjadi b'coz dah byk kali try buat cheese cake n mcm cara dah try tp x begitu menjadi


    BalasPadam
  15. slice cheese tu cheese cheddar ke?ke cheese apa2 je?

    BalasPadam
  16. Salam sis sy dh 3 kali buat tp x naik tinggi pn. Rasa mmg ok. Nak dapatkn telur putih mjadi spt bertanduk mmg sangat lama ker atau teknik sy yg silap

    BalasPadam
  17. Salam sis sy dh 3 kali buat tp x naik tinggi pn. Rasa mmg ok. Nak dapatkn telur putih mjadi spt bertanduk mmg sangat lama ker atau teknik sy yg silap

    BalasPadam
  18. Salam sis sy dh 3 kali buat tp x naik tinggi pn. Rasa mmg ok. Nak dapatkn telur putih mjadi spt bertanduk mmg sangat lama ker atau teknik sy yg silap

    BalasPadam
  19. Salam sis sy dh 3 kali buat tp x naik tinggi pn. Rasa mmg ok. Nak dapatkn telur putih mjadi spt bertanduk mmg sangat lama ker atau teknik sy yg silap

    BalasPadam
  20. terima kasih berkongsikan resepi ini..

    BalasPadam
  21. try this..everyone has chances http://jobandcash.com/?share=93704

    BalasPadam
  22. salam sis tepung superfine tu 110g boleh ke
    Ke mcm mana xbrpe nk fhm yg bhgian tepung tu klau bkar tanpa waterbath boleh

    BalasPadam
  23. Wow! Nak Cuba! Nampak sedappp

    BalasPadam
  24. Salam sis, tepung SRF tu tepung ape

    BalasPadam
  25. harus di coba nich
    vimax | vimax asli | vimax canada | vimax asli | vimax asli | vimax asli

    terimakasih, semoga admin sukses selalu

    BalasPadam
  26. Nampak sedap dan menyelerakan...yummy

    BalasPadam

  27. Thank you for sharing in this article
    I can learn a lot and could also be a reference
    I hope to read the next your article updates

    [-] Vimax Asli
    [-] Pembesar Penis
    [-] Agen Vimax Asli

    BalasPadam
  28. JUAL OBAT ABORSI | OBAT TELAT BULAN | STANDAR FDA USA | PENGGUGUR KANDUNGAN | MIFEPREX | OBAT ABORSI CYTOTEC | PALING AMPUH | AMAN DAN TUNTAS !!! KAMI JUAL OBAT ABORSI ORIGINAL PFIZER USA DAN BUKAN OBAT YANG TELAH EXPIRED. OBAT ABORSI DARI KAMI MASIH DALAM BENTUK TABLET BUKAN CAPSUL RACIKAN. JANGAN TERGIUR DENGAN HARGA OBAT OBAT ABORSI MURAH !!! NO PENIPUAN MURNI BISNIS | ANDA BUTUH KAMI PERLU !!! INGAT !!! Diantara semua pilihan OBAT ABORSI DI APOTIK, OBAT ABORSI AMPUH yang terbaik adalah dengan 2 jenis OBAT ABORSI

    BalasPadam
  29. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  30. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  31. perfect perfect fried rice, good post for the beginners as well..Super Prema, loved the presentation very much
    Selaput Dara Buatan
    Vimax asli Canada
    Obat Perangsang
    viagra usa
    vimax canadantab bisa dicoba gan

    BalasPadam
  32. Makasih bgt ya infonya,, keliatannya gampang nih buat dicoba,,
    jasa pengiriman barang dan dokumen

    BalasPadam
  33. Yummmyyyyy enak banget liatnya jadi ngiler.... pengiriman barang

    BalasPadam
  34. Thank you for sharing in this article
    I can learn a lot and could also be a reference
    I hope to read the next your article updates

    jual vimax asli di surabaya
    jual vimax asli di jakarta
    jual vimax asli di bali

    BalasPadam
  35. Very good idea you've shared here, from here I can be a very valuable
    new experience. all things that are here will I make the source of
    reference, thank you friends

    Click Here: Obat Aborsi

    Click Here: Obat Aborsi

    Click Here: Obat Aborsi 1 Bulan

    Click Here: Cara Menggugurkan Kandungan

    Click Here: Obat Aborsi 1 Bulan

    Click Here: Obat Aborsi 2 Bulan

    Click Here: Obat Aborsi 4 Bulan

    BalasPadam
  36. memanfaatkan ramuan Tradisional Obat Aborsi sebagai Obat Aborsi Ampuh dengan buah nanas muda Sudah di percaya para ilmuan medis sebagai obat aborsi murah.. # artikel yang sangat mantap dan bermanfaat

    BalasPadam
  37. Greetings admin
    I like your topic, after reading your article very helpful at all and can be a source of reference
    I will wait for your next article updates
    Thank you, for sharing

    penirum

    penirum asli

    BalasPadam
  38. Greetings admin
    I like your topic, after reading your article very helpful at all and can be a source of reference
    I will wait for your next article updates
    Thank you, for sharing

    EXTENZE
    VIAGRA
    VAKUM BATHMATE HYDROMAX
    PROEXTENDER
    VAKUM PEMBESAR PENIS
    TITAN GEL

    BalasPadam
  39. Greetings admin
    I like your topic, after reading your article very helpful at all and can be a source of reference
    I will wait for your next article updates
    Thank you, for sharing

    HAMMER OF THOR

    HAMMER OF THOR ASLI

    OBAT PEMBESAR PENIS

    EXTENZE

    EXTENZE ASLI

    BalasPadam
  40. Greetings admin
    I like your topic, after reading your article very helpful at all and can be a source of reference
    I will wait for your next article updates
    Thank you, for sharing


    Obat Aborsi

    Jual Obat Aborsi

    Obat Penggugur Kandungan

    Obat Abosi 1 Bulan

    Obat Abosi 2 Bulan

    Obat Abosi 3 Bulan

    Obat Abosi 4 Bulan

    Obat Abosi 5 Bulan

    Obat Abosi 6 Bulan

    BalasPadam
  41. 90minup ข่าวกีฬา ฟุตบอล ผลบอล วิเคราะห์บอล พรีเมียร์ลีก ฟุตบอลไทย
    ข่าวกีฬา
    ตารางคะแนน
    ฟุตบอลไทย
    ไฮไลท์ฟุตบอล
    ดูบอลออนไลน์
    ผลบอลสด
    90minup

    BalasPadam
  42. หนังออนไลน์ ระดับ Premium ได้ที่ Doonung1234 ฟรี ระดับ 4K HD หลากหลายเรื่องมากมาย กับเรื่อง Joker โจ๊กเกอร์ (2019) [ Final ]

    BalasPadam
  43. Tak boleh buat water sebab tak ada ketuhar. Air fryer or periuk kukus sedap tak?

    BalasPadam
  44. Slotxo บริการ สล็อตออนไลน์ สล็อตxo แจกเครดิตฟรี พร้อม ทางเข้า slotxo เกมส์ใหม่กว่า 100 เกมส์ สมัคร slotxo ได้เลยตอนนี้ บริการ 24 ชั่วโมง.
    Slotxo
    สล็อตxo
    สล็อตxo บนมือถือ
    สมัคร slotxo
    สมัคร slotxo รับโบนัสฟรี

    BalasPadam
  45. نقل العفش نقل الاثاث نقل العفش والاثاث في المدينة المنورة خدمات تنظيف خدمات التنظيف رش الحشرات مكافحة الحشرات خدمات التنظيف بالمدينة المنورة مؤسسة نقل العفش في المدينه المنوره غسيل الخزانات تنظيف الخزانات بالمدينة المنورة , النظافة العامة , خدمات تنظيف المدينة المنورة

    شركة نقل عفش بالمدينة المنورة
    شركة نقل اثاث بالمدينة المنورة
    شركة مكافحة النمل الابيض
    مكافحة حشرات بالمدينة المنورة
    شركة رش مبيدات بالمدينة المنورة
    شركة نظافة بالمدينة المنورة
    شركة تنظيف شقق ومنازل بالمدينة المنورة

    BalasPadam
  46. Memiliki saham memberi Anda hak untuk memberikan suara dalam rapat pemegang saham, menerima dividen (yang merupakan keuntungan perusahaan) jika dan ketika dibagikan, dan itu memberi Anda hak untuk menjual saham Anda kepada orang lain. cek juga Pengertian dan Penjelasan Agio Saham Yang Wajib Diketahui dan markets

    BalasPadam
  47. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  48. Hоw dо ореn-ѕоurсе рrоduсtіvіtу ѕuіtеѕ compare tо MS Office - аnd dоеѕ іt mаkе ѕеnѕе fоr уоur оrgаnіzаtіоn tо сhооѕе frее соmmunіtу software rаthеr thаn Microsoft's commercially licensed оffеrіng? www.office.com/setup www.office.com/setup

    BalasPadam
  49. ทำเงินได้เป็นแสน ได้ที่นี่ที่เดียว สูตร slotxo
    วิธีการเล่นสล็อตออนไลน์ที่ง่าย ได้ที่นี่ที่เดียว วิธีเล่น slotxo
    ท่านสามารถเชิญเพื่อนมาเล่นได้ที่ slotxo ฝาก 200 ได้ฟรี 3%

    BalasPadam
  50. رقم صيانة فريجيدير الاسكندرية مركز خدمة عملاء صيانة فريجيدير في الاسكندرية فرع صيانة غسالات ثلاجات مجفف ديب فريجيدير بالاسكندرية
    توكيل صيانة ثلاجات فريجيدير بالاسكندرية
    رقم صيانة فريجيدير بالاسكندرية
    صيانة فريجيدير بالاسكندرية
    صيانة ثلاجات فريجيدير بالاسكندرية
    توكيل صيانة فريجيدير بالاسكندرية

    BalasPadam
  51. مركز صيانة ثلاجات الاسكندرية صيانة داخل المنزل لجميع انواع الثلاجات بالاسكندرية خدمة اصلاح و صيانة الثلاجات الاسكندرية و الساحل الشمالى صيانة ثلاجات الاسكندرية ...
    خدمات إصلاح و صيانة الأجهزة الكهربائية و الإلكترونية والأجهزة المنزلية
    توكيل صيانة ثلاجات سامسونج بالاسكندرية
    رقم صيانة سامسونج بالاسكندرية
    صيانة سامسونج بالاسكندرية
    صيانة ثلاجات سامسونج بالاسكندرية
    توكيل صيانة سامسونج بالاسكندرية
    صيانة ميكروويف سامسونج بالاسكندرية

    BalasPadam
  52. Thanks for sharing a great article.
    You are providing wonderful information, it is very useful to us.
    Keep posting like this informative articles.
    Thank you.

    Get to know about facebook

    BalasPadam
  53. Through www.amazon.com/mytv - how you can connect your mobile phone to Amazon Prime. Through amazon.com/mytv, you can watch your favorite TV shows, series movies. You can watch prime videos anywhere on your device. Users need to create an Amazon account if they don’t have an Amazon account and enter the Amazon my TV activation code to watch Amazon prime videos on your device.

    amazon.com/mytv | www.amazon.com/mytv

    BalasPadam
  54. Database marketing refers to direct marketing strategies that use customer databases to pull targeted lists for direct marketing communications. These customer databases can contain all information about customers including names, email addresses, phone numbers and purchase history.

    BalasPadam
  55. Garmin Express is a software to manage your Garmin devices from your computer. Ideal for registering your products, but also for synchronizing their data, Garmin Express also allows you to update them.

    BalasPadam
  56. 123.hp.com printer setup is used to install and download HP Printer driver software for HP printer setup.

    BalasPadam
  57. Webroot Secureanywhere is world’s leading antivirus software which leads to your system’s sensitive data safety from uncountable cyber threats.

    BalasPadam
  58. help.microsoft.com talk to a person will provide you with all the information you need to contact Microsoft Support.

    BalasPadam
  59. webroot.com/safe is best
    Installation Guide.The security package offered by this
    brand is incredibly easy to setup and install. You can
    easily install and upgrade any of the Webroot Secure
    Anywhere Antivirus products that help you handle cyber
    security in the best possible manner.

    BalasPadam
  60. Download and install or reinstall office setup on a PC or Mac

    BalasPadam
  61. ij.start.canon/setup is the easiest way to setup Canon printer to your system. Steps to connect wired or wireless printer on windows as mac devices are discussed below in this article

    BalasPadam
  62. garmin.com/express is gps tool
    which enable you to manage your Garmin GPS device from
    your computer.

    BalasPadam
  63. www.kindle.com/supportis a platform designed for technical issues related to all Kindle devices. Millions of people around the world have joined Kindle that motivates the Amazon Kindle team to serve best to their readersAmazon Kindle team to serve best to their readers

    BalasPadam
  64. ij.start.canon/setupis the easiest way to setup Canon printer to your system. A device and internet connection are basic requirements for making connectivity Canon ij printer setup with computer system or phone.

    BalasPadam
  65. How to download and install hp drivers from ij.start.canon setup? You can download hp assistance to auto update drivers without any hadic

    BalasPadam
  66. Go to the Norton Utilities main window and click the how to Install norton install with product key[Antivirus]

    BalasPadam
  67. Go to microsoft365.com/setup, then log in to your MS account. Next, type in the product key and download the application. microsoft 365 setup is the most convenient method to acquire all Office software applications in a single subscription.

    BalasPadam
  68. How to download and install hp drivers from 123.hp.com/setup? You can download hp assistance to auto update drivers without any hadic

    BalasPadam
  69. If you cannot download or install Norton on your device, read following steps for installing Norton in your PC. Go to the Norton Web link that is norton.com/setup/productkey and then click install button.

    BalasPadam
  70. We provide our customers with a wide range of steel formwork shuttering material made from high quality raw materials such as galvanized steels, stainless steel, aluminum steel and polycarbonate strip.

    BalasPadam
  71. very good post keep writing this kind of post
    www.garmin.com/express is gps tool
    which enable you to manage your Garmin GPS device from
    your computer.

    www.ij.start.canon/setup is the easiest way to setup Canon printer to your system. Steps to connect wired or wireless printer on windows as mac devices are discussed below in this article

    How to download and install hp drivers from www.123.hp.com/setup? You can download hp assistance to auto update drivers without any hadic

    If you cannot download or install Norton on your device, read following steps for installing Norton in your PC. Go to the Norton Web link that is www.norton.com/setup/productkey and then click install button.

    best pest control service near me professional not just has the most up to date as well as most effective items, however additionally the education and understanding to finish the job right.

    BalasPadam
  72. Such a great post many students need this kind of post please keep writing
    www.webroot.com/safe is best
    Installation Guide.The security package offered by this
    brand is incredibly easy to setup and install. You can
    easily install and upgrade any of the Webroot Secure
    Anywhere Antivirus products that help you handle cyber
    security in the best possible manner.


    Download and install or reinstall Office 365 login on a PC or Mac

    BalasPadam
  73. In this technical forum Post here all technical related topics about wordpress and windows. This includes race results, discussions, testing analysis etc. plugin of wordpress and other technologies

    In this windows forum Post here all technical related topics about wordpress and windows. This includes race results, discussions, testing analysis etc.
    plugin of wordpress and other technologies

    6 best plugins to increase speed of wordpress sites Plugins are very important for wordpress site. WordPress is the most popular and easy to use  CMS. Everyone who does not know the coding can use WordPress

    Upcoming new electric cars in India in 2021Upcoming new electric cars in India in 2021. Here some models of cars which is fit in your pocket So you can easily buy electric car

    free download google chrome for pc 1 full version A free download Google Chrome for PC full version. You can directly install chrome browser without any wait. So what are wait go and install

    install winrar by no 1 way in windows OSInstall Winrar is a task that is often taken for granted. This tool is very easy to use as there are no complicated steps involved.

    YouTube to MP4 high-quality by new wayYouTube to MP4 high-quality by new way is save your time and data because offline video open faster then online so try it now

    My VideoClip is no 1 best way to create videosMy Video clip you can use this tool to crop your video and remove unwanted area of your videos so that you will be a famous

    BalasPadam
  74. webroot setup can be completed with insertion of 20-digit Webroot keycode. Webroot SecureAnywhere is one of the popular and widely accepted antivirus software in homes and offices.

    If you're having trouble logging in to http://microsoft365.com/setup, consider using one of your other Microsoft accounts, such as OneDrive, Xbox Live, Outlook.com, or Skype (if you've already subscribed to these products).

    If your printer is showing offline status and you want to change printer remove offline status for printer then here is a complete guide you have landed upon.


    quickbooks support number For Smooth Working As Accounting & Finance Software that will help to work smoothly.

    If your printer is showing offline status and you want to change printer remove offline status for printer then here is a complete guide you have landed upon.

    BalasPadam
  75. www.kindle.com/support is a platform designed for technical issues related to all Kindle devices. Millions of people around the world have joined Kindle that motivates the Amazon Kindle team to serve best to their readersAmazon Kindle team to serve best to their readers



    ij.start.canon/setup is the easiest way to setup Canon printer to your system. A device and internet connection are basic requirements for making connectivity Canon ij printer setup with computer system or phone.



    How to download and install hp drivers from 123.hp.com/setup? You can download hp assistance to auto update drivers without any hadic



    Go to the Norton Utilities main window and click the how to Install norton install with product key [Antivirus]



    Go to microsoft 365 setup, then log in to your MS account. Next, type in the product key and download the application. Microsoft 365 is the most convenient method to acquire all Office software applications in a single subscription.




    BalasPadam
  76. ij.start.canon/setup: This is a simplest source to connect printer with devices like windows, Mac or iPhone. You can download printer driver and software of Canon Printer for your device through this link
    Check how to install brother printing using USB connection on windows 10 computer from Support.brother.com/windows , the features are also available !!
    Do you want to know, how to install norton with product key? I am sure you do! Check the link to norton.com/setup explore the complete setup guide for norton!
    123.hp.com/setup print scan  is a official URL which helps you to install & download HP printer drivers for Windows 10. 
    Read this article www.miscrosoft365.com/setup carefully, if you want to install microsoft 365 on your computer, also check the features and procedure for how to use it.

    BalasPadam
  77. Nice post, you give the clear idea of the topic and I subscribed your blog, I have some links to share here
    Get up To 80% Off Buy Ambien 10mg Online
    Get up To 80% Off Buy Xanax 1mg online

    Get up To 80% Off buy ativan 2mg online

    Get up To 80% Off ativan 1mg tablet buy order
    Get up To 80% Off buy viagra 10mg online
    Get up To 80% Off Webhealthmart

    BalasPadam
  78. Great information, i was searching of this kind of information, thankyou very much for sharing with us. i also have some links to share
    Get up To 90% Off buy modalert online
    Get up To 90% Off buy artvigil online
    Get up To 90% Off buy vilafinil 200mg online
    Get up To 90% Off buy waklert online
    Get up To 90% Off buymodapills

    BalasPadam
  79. Join Us @ https://joinlive77.com/

    BalasPadam
  80. Good article, thanks for sharing, please visit

    our website

    BalasPadam
  81. office.com/setup - To Install Office Setup office.com/setup Enter Office Setup Product Key and activate, setup office product, visit Microsoft Office at office.com/setup and Get Started.


    office.com/setup - To get started with your Microsoft Office Installation you need valid product key code & visit www.Office.com/Setup and we can also help you with your entire process to setup office at office.com/setup.


    office.com/setup – To Install Office setup Enter office setup product key and activate, setup office, visit Microsoft office at office.com/setup and Get Installed. - To Install Office Setup office.com/setup Enter Office Setup Product Key and activate, setup office product, visit Microsoft Office at office.com/setup and Get Started.

    BalasPadam
  82. norton.com/setup - For Downloading, Installing and activating the Norton product, visit Norton Setup and Get Started with Norton Antivirus at www.norton.com/setup. or www.norton.com/setup or norton.com/setup.

    BalasPadam
  83. mywifiext.net Login
    Facing issues with mywifiext.net login? Unable to set up or install your Netgear WiFi extender?
    Don’t panic! Here, you will get to know everything about setting up your Netgear extender  Netgear Wifi Extender setup.

    mcafee.com/activate Mcafee/setup answer your questions, troubleshoot problems and offer you expert tips for your PC & Website. We are dedicated to helping our PC users with every issue they are facing. We understand your issues and deliver quick problem resolution. Our service can be availed 24/7

    Kashmir tour packages It gives us immense pleasure to introduce ourself and our travel hub one of the premier travel hubs in the state of Jammu Kashmir.


    BalasPadam
  84. Want to learn word, Excel, and PowerPoint? Don’t worry! You can now easily learn these systems at home. Microsoft office.com/setup has launched a new home and student 2019. The purpose behind this software is to make the learning way easy for students and new learners. It has new features in it.


    www.office.com/setup

    office.com/setup

    BalasPadam
  85. شركة ليلى نقل اثاث عجمان هي شركة تقدم خدمات المنزلية و أثاث المكاتب
    و الفنادق داخل الإمارات المتحدة في أي وقت و في كل مكان.
    نقل اثاث دبي
    نقل اثاث عجمان
    نقل اثاث الشارقة
    نقل اثاث الفجيرة
    نقل اثاث العين

    BalasPadam
  86. For setting up a successful network connection,press the Wifi button which you will easily find on the printer’s operational panel.ij.start.canon setup Now,go to your router and identify the WPS button.Within a period of two minutes,press the WPS button.The printer status will now be displayed as Connecting and you have to wait for a few seconds.Once the printer screen shows you the Connected Status,complete the configuration by pressing OK.To commence the network configuration process,you have to turn on the printer by pressing the Power button.The Power LED light must be stable and solid green.Now,press the Menu button and the Network Settings screen will come into view.Here you will see distinct options for establishing a connection.Select Wireless LAN Settings option and a pop-up box will be seen on your printer screen.Tap OK.Choose the SSID Settings option and following this, select Access Point.Select your favored network name and input the Wifi security key without making any mistake. Hold on till the printer screen says Connected.Then tap OK.

    BalasPadam
  87. The Canon IJ printer driver (simply called printer driver below) is software that you install onto your computer so that it can communicate with the printer.ij.start.canon setup The printer driver converts the print data created by your application software into data that your printer can understand,and sends the converted data to the printer.Because different printers support different data formats, you need a printer driver that supports your printer.The copier work does the endeavor for up to 20 sheets of paper where each impression is passed on in 27 seconds.Printing,scanning and faxing shouldn’t require an immense printer to take care of business,and with the PIXMA TR4500/TR4520 you’ll perceive how a minimal office printer confronts the bulkier printers.It is the correct size which has the correct highlights,similar to Wi-Fi®,Auto 2-Sided printing, and an ADF for scanning,and faxing.The PIXMA TR4500/TR4520 gives basic, gainful office printing in a reduced size.

    BalasPadam

  88. Microsoft recently released a new version of the Office app, so there are two ways to get the suite on your iPhone. You can install a single, integrated app that combines many of the features of the individual Word, Excel, and PowerPoint apps, or you can choose to install each app individually.
    The advantage of installing the single Microsoft 365 setup app is that it takes up less space on your phone, and blends the various apps together in a way that you might find more convenient.

    BalasPadam
  89. Double click on the ij.start.cannon installer file and click Run to quickly extract the files.ij.start.canon The main Canon driver setup interface will appear on your screen. Before going to the next page, verify the language in which you will be using the printer control software. Therefore, to change it click on the Language tab and it will show all the available options. Select the language you recognize well, then click Next on the main screen.


    BalasPadam
  90. Then press OK. To establish a successful network connection, press the Wifi button easily found on the printer control panel.ij.start.canon setup Now go to your router and identify the WPS button. Within two minutes, press the WPS button. The printer status will now be displayed as Connection and you must wait a few seconds. Once the printer display shows you the connection status, complete the setup by pressing OK. For the configuration of ij.start.cannon, download the software by following the given illustrative procedure.

    BalasPadam
  91. Plex is one of the most popular streaming apps used by millions of people around the world. So, if you want to start streaming amazing TV shows and movies, you need to plex.tv/link login to Plex Activate TV account and get started with your Plex Link Activate. You can use any device such as Android, Smart TV, IOS, Roku and many more to connect to plex enabler device to stream plex media player.

    BalasPadam
  92. I have been looking for articles on these topics for a long time. 카지노사이트 I don't know how grateful you are for posting on this topic. Thank you for the numerous articles on this site, I will subscribe to those links in my bookmarks and visit them often. Have a nice day.

    BalasPadam
  93. Plantation shutters always have a real look on the property with a selection of material varieties ranging from real wood, PVC to synthetic wood materials providing superior quality compared to other shutters and especially good when sourced from Australian Window Covering, Victoria.
    Plantation shutters

    BalasPadam

Subscribe