ADSENSE

Selasa, 17 Julai 2012

'Lebih Ramai, Lebih Meriah Dunia Blogging Kita Semua, Ya, Gitew,:D

Assalamualaikum......


Hai kawan-kawan semua....
Jom sertai kuiz anjuran Masterchef Shahriah Abdullah. Nampak sungguh meriah dengan mottonya 'Lebih Ramai, Lebih Meriah Dunia Blogging Kita Semua, Ya, Gitew,:D. Caranya mudah untuk diikuti, dan bolehlah baca maklumat di bawah ini untuk lebih lanjut atau klik DI SINI.



Memandangkan semakin ramai yang menjadi rakan di dapur maya i ini, kian hari kian bertambah dan jumlah kunjungan juga di luar jangkaan.. dalam tempoh yang singkat semenjak i reti Berblogs dan berjalan ke rumah kawan-kawan blogger.. Syukur Alhamdulillah kian hari kian akrab hubungan yang terjalin di alam maya ini. Walaupun tidak pernah bersua muka namun keakraban antara kita semakin erat terjalin. Terima kasih semua... 

Dengan itu i berbesar hati ingin membuat kuiz mudah khas buat semua dan sesiapa sahaja dan tiada yang terkecuali. Ada hadiah menarik menanti anda semua.. tentang hadiah dalam tempoh terdekat akan i paparkan. Sekarang apa yang perlu anda lakukan mudah sahaja. Sila baca arahan di bawah itu, setelah anda penuhi semua syarat, tunggu arahan seterusnya dalam tempoh yang terdekat. 

Soalan kuiz akan di keluarkan secara berperingkat dan soalan kuiz tidak terhad di blogs masakan, tetapi juga di lain-lain blogs i yang lain tu. Jadi you all nak kena peka dan follow setiap masa dan cari soalan kuiz itu di blogs yang bakal ku paparkan sebentar lagi.

Dengan Motto  :

 'Lebih Ramai, Lebih Meriah Dunia Blogging Kita Semua, Ya, Giteew' :-D

*juga perlu anda taip setiap kali anda join kuiz ini, motto di atas tu ya :-D*

:
:
:
:

Pertandingan Kuiz Bakal Bermula Tidak Lama Lagi! Apa Yang Perlu Anda Lakukan? Mudah Sahaja!
:
:
:
:

Langkah pertama :

  1. Sila tags gambar di bawah ini setiap kali anda semua ingin turut serta di dalam pertandingan kuiz ini. 
  2. Setelah itu tampalkan di setiap N3 yang anda buat dengan tujuan memanjangkan silaturahim dan lebih ramai lagi yang turut serta dan penyumbang trafik paling banyak adalah kiraan pemenang paling UTAMA.
  3. Dan buatlah apa jua cerita yang anda rasakan perlu :-D
  4. Dan jangan lupa taip : 'Lebih Ramai, Lebih Meriah Dunia Blogging Kita Semua, Ya, Giteew :-D'



:
:
:
::
:
::
Langkah Kedua :

  1. Join atau tanda 'LIKE' di Fan Page Shahriah Abdullah klik sini >> http://www.facebook.com/pages/Shahriah-Abdullah-Masterchef-Malaysia/250614934995434
:
:
:
:
:
:
:
:
Langkah Ketiga :

Join kelima-lima blogs Shahriah Abdullah iaitu :

Langkah Keempat :

  1. Link kan kelima-lima blogs itu di tepi blogs anda semua.
:

:
:
:
:
:
Langkah Kelima :

  1. Sentiasa follow tiap N3 yang bakal ku kongsikan di dalam kelima-lima blogs yang ada. *bergantung kepada blogs yang aktif di masukkan N3*
  2. Setelah itu kumpulkan soalan kuiz sehingga di beritahu.

Okay rasanya setakat ini itu sahaja, mudah sahajakan.. apa yang perlu anda lakukan hanya ikut DAHULU 5 Langkah yang di atas.

Soalan kuiz Insya~ALLAH bakal ku kongsikan tidak lama lagi. Jadi jangan terlepas pandang.. kerana hadiah yang bakal ku hadiahkan ada lebih 30 HADIAH MISTERI*setakat ini* kelak akan di paparkan :-D

Tarikh tutup... RAHSIA :-D

Yang mana tak faham tu bolehlah turunkan sebarang pertanyaan di sini yaa.. 

Sekian terima kasih..

Jadi, kepada sesiapa yang berminat dan berhasrat untuk tambah meriahkan lagi suasana, apa tunggu lagi, jom sertai kuiz yang menjanjikan 30 hadiah istimewa ini! Mana tahu, tuah ayam nampak di taji, tuah anda ada di sini.... he he he ehhh



10 ulasan:

Norzie hany berkata...

Good luck Amie.

Amie berkata...

Terima kasih Norzie.

~~zana@pb~~ berkata...

Alahai Amie, mood nak join tak dtg la...
Semoga berjaya ye.

Shahriah Abdullah Novelis berkata...

As;kum Kak Amie cayang.. terima kasih ya Kak Amie cayang sebab sudi join kuiz sha.. kak Amie kena bersabar tau sebab kena lari lari sini kiranya marathon tangan ler ni hehee.. psttt soalan kedua dah mari..:)

quinnie berkata...

wahh nak join le..hehehhe

Yana Shaiful berkata...

Good luck Kak Amie..yana jer xsmpt nk oin kuiz kak Sha nii..sibuk memanjang..xsempat nak pegang lappy dh minggu niii..selamat berpuasa buat Kak Amie sekeluarga ^_^

EmbunRosaliza berkata...

Selamat berjaya amie

Nens Collection berkata...

semoga berjaya kak amie..!!

adyna berkata...

gud luck :)

n selamat menjalani ibadah puasa yang akan menjelma tak lama lagi :)

mama sara nur berkata...

assalam
selamat berjaya
tak penah join lg, dan tak reti jg he he