ADSENSE

Rabu, 31 Julai 2013

Kek Lapis Tempahan Raya







8 ulasan:

Asyifa Mustaffa berkata...

Wah...! Masyuk kak...selamat membaking...pasti mnggu yg sebuk skrng...

Cheq Sue berkata...

aduh... tabah sungguh kak amie nak menyiapkan tempahan tu ya. kalau dekat2 boleh jugak saya mengoder... good luck kak.

rahel berkata...

Terbaik lah....tahniah kak sebab jadi tauke kek lapis dah....semoga bisnes lancar dan murah rezeki selalu....

ummiross berkata...

puas hati kalau dapat order dengan Amie, mesti sedap. Ummi masa kat Sarawak pun tak beli kat kedai, kalau nak raya tempah dengan member atau pakat buat dengan gang2 masjid, home made ni memang lagi best kan Amie.

mamaAna berkata...

Wah....!!! Amie banyaknya telur, sebakul...
Yelah nak buat kek lapis ni memang pakai banyak telur ye Amie..
Kalau mama dkt mahu je menempah dengan Amie...
Semoga berjaya...

Rohah berkata...

Tahniah mbak ayu..mugo murah rejeki..

ibh_sue berkata...

Org rajin dan sabar ja yg boleh buat kek lapis yg cantik. Tabik tau. Apa2 pun semoga terus murah rezeki. Biz makin mantop. :)

kayumaniskorner563 berkata...

cntk amie kak ruby suka sngt2.....rajin betul amie