ADSENSE

Khamis, 16 Ogos 2012

Selamat Menyambut Aidil Fitri - Syawal 1433H Kad Ucapan Daripada Amie & Rakan-Rakan Blogger

Selamat Menyambut Lebaran 1433H buat semua rakan pengunjung Amie' Little Kitchen yang disayangi. Maaf jua dipinta andai selama persahabatan maya ini Amie pernah menyinggung perasaan, terkasar bahasa dan tersilap bicara tanpa Amie sedari. Kepada yang pulang ke kampung, berhati-hatilah di jalan raya, dan sentiasalah ingat orang yang tersayang! Moga lebaran kali ini membawa seribu rahmat dan kemenangan dalan perjuangan hidup kita semua. Amin.


 Daripada : Amie's Little Kitchen





Daripada : Zila Norazila

\

Daripada : Puteri Kasih



Daripada : Cheq Sue


Daripada : Azatie Sayang


Daripada : Dapur Mamasya


Daripada : My Kuali


Daripada : Damai Qalbu





Daripada : Nuwairani Haji Ismail - Life Is Beautiful



Daripada : Masterchef Malaysia Shahriah Abdullah











Daripada : Citarasawan


Daripada : Qasehququinnie


Daripada : Dari Dapur Kecilku



Daripada : Ummiakid Lily



Daripada : Nens Collection






Daripada : Salam Borneo



Daripada : Eryn Mohamad



Daripada : Salmah Haron



Daripada : Qasey Honey



Daripada : Cikgu Fatty



Daripada : Nona Kartina Francis



Daripada : Sri Idayu Gulam Rasol


Daripada : Kongsi Menu



Daripada : Glorice Jeremy Amin






Daripada : Ucu Bakery



Daripada : Siratan Hidup

15 ulasan:

Nieza berkata...

Salam Aidilfitri kak Amie...sama-samalah kita bermaaf-maafan yer. bestnyer dpt byk kad raya tu...hehe tq sudi gantung ecard raya saya tu:)

zila norazila berkata...

salam syg kak amie.
selamat hari raya untuk akk n family..mohon maaf jika ada kekilafan diri..zila plan esk baru nk antor kad raya kak:) he hhee

Puan Ros @ Sinaranmenu.blogspot berkata...

Salam Aidil Fitri Amie.Semuga lebaran bawa bahagia ya. Amie raya kat mana?

myda_ahmad berkata...

salam lebaran buat kak amie dan keluarga......mohon kemaafan jika ada salah & silap.....

Amie berkata...

Nieza,
salam aidil fitri... seronok dapat gantung e-card raya banyak2.

Zila,
salam sayan Zila... cepat2 hntar kad raya sebelum balik kampung Zila ha ha ha hah...

Kak Ros,
Insya-Allah lebaran kali ini banyak maknanya buat kami kak... cadangnya nak beraya di Selangor, tapi waiting list ni...

Myda,
selama lebaran Myda, sama-samalah mohon maaf kalau ada salah silap ye Myda.

♥♥azatiesayang ♥♥ berkata...

salam Amie...byk dah tu mengutipkad raya...atie xsempat2 lg jenguk kengkawan :(

ummiross berkata...

Amie...
Ummi pun mohon maaf ye kalau ada salah dan silap, terkasar bahasa sepanjang kita berkenalan di alam maya ni.

Selamat hari raya aidilfitri buat Amie sekeluarga, hanya e-kad pengganti diri. Semoga dapat balik beraya di kampung dan bergembira bersama yang tersayang.
Salam sayang dari ummi.

MulutPayau berkata...

Selamat Hari Raya kak amie.....maaf dipinta andai ada terkasar bahasa selama perkenalan kita...

terima kasih coz sudi gntung kad saya...Sayanggggg kak amie....

quinnie berkata...

selamat hari raya aidilfitri buat kak amie sekeluarga...maaf zahir dan batin jua dari saya andai ada tersalah kata sepanjang perkenalan kita .. selamat pulang ke kampung kak...:)

Ena berkata...

Selamat Menyambut Hari raya buat akak sekeluarga & maaf zahir batin..

Choco Ani berkata...

Salam Aidilfitri utk Amie sekeluarga.. Semoga Amie sekeluarga mendapat keberkatan ramadhan dan keindahan Aidilfiri..

Gee® berkata...

Salam Lebaran Amie... Semoga bergumbira selalu

Sonia ~ Nasi Lemak Lover berkata...

Selamat menyambut Hari Raya Amie..

mama sara nur berkata...

selamat hari raya aidilfitri

mama aini berkata...

ehem banyaknya amie dapat kad raya..salam aidil fitri juga dr mama buat amie & family..