ADSENSE

Khamis, 18 September 2014

Nak Cari Resepi Mudah dan Sedap? Jom Selongkar Resepi Dari Dapur Kak Yah!

Kak Yah.... panggilan mesra empunya diri, Puan Rogayah Ibrahim, kalau ada rezeki teringin nak jumpa orangnya! Mesti Kak Yah ini orangnya tenaaaangggg....! Dan sudah semestinya senyum selalu. Kak Yah merupakan salah seorang penyumbang resepi yang sangat konsisten dalam ruangan MERIAHNYA DUNIA MASAKAN. Dari awal Amie tubuhkan kumpulan masakan ini, sehinggalah ke hari ini Kak Yah tidak pernah jemu berkongsi apas sahaja resepi olahan dari dapurnya! Terima kasih banyak Kak Yah.... juta-juta lemon! Jom kita intai apa yang ada di dapur Kak Yah yang sentiasa tersusun kemas itu. Dapur Kak Yah DI SINI YA!




Terliur kita dibuatnya bila sampai ke dapur Kak Yah tau!



Cantik-cantik belaka hidangannya! Kemas!




Tosei pun ado!



Dan macam-macam lagi.




Meleleh-leleh dah liur kami ni haaa...






Paling tak tahan bila tengok puding di dapur Kak Yah!



Semuanya nampak sedap belaka! Sedaaappppp!



Terima kasih sekali lagi buat Kak Yah di atas kesudian berkongsi menu bersama kami. Moga Kak Yah terus rajin turun ke dapur. Salam sayang buat Kak Yah & seisi keluarga.

2 ulasan:

LiNa_Pg berkata...

Rajinnya kak amie buat blog riview...
Agak2 TMK tersenarai tak dalam list blog review kak amie :P

Fiza Lgk berkata...

saya pun suka masuk ke blog kak yah. Ikhlas berkongsi resepi dan gambar2nya pun cantik (y).