ADSENSE

Khamis, 27 Mac 2014

Rantai Tangan Mutiara Antara Hadiah Amie's 1st Giveaway : Debar Menanti Kelahiran!

Alhamdulillah.....
Hari ini Amie paparkan antara hadiah istimewa yang Amie sediakan untuk rakan-rakan yang sudi menyertai Amie's 1st Giveaway : Debar Menanti Kelahiran!
Antara hadiahnya termasuklah rantai tangan mutiara seperti di bawah ini......


Cantik tak?



Lawa tak?
Wokeeeyyy.... kita tengok satu-satu di bawah ini .


Hitam putih......


Yang cukup menawan!


Suka yang ini?

Atau yang ini?

Ada lagi ni.....


Kalau nak dapat rantai tangan mutiara ni kenalah cepat-cepat sertai Amie's 1st Giveaway : Debar Menanti Kelahiran!



Bukan rantai tangan mutiara saja tau.... mana tahu rezeki anda akan dapat kain sarung batik halus Seni Borneo......


... dan dicelah lipatannya ada rantai tangan mutiara! 


Fridge magnet pun ada.... semuanya oleh-oleh dari Negeri Di Bawah Bayu!



Jadi... jangan lepaskan peluang anda untuk menyertai Amie's 1st Giveaway!


Hadiah istimewa sedang menanti anda!

Untuk anda yang baru saja mengetahui segmen ini sila klik DI SINI untuk mengetahui syarat penyertaan dengan lebih lanjut. 



Jangan lupa sertakan blog link anda DI SINI untuk memudahkan Amie menjejaki semula bagi menilai penyertaan anda!


CEPAT! Siapa cepat menghantar penyertaan memungkinkan anda mendapat hadiah-hadiah di atas!
JADI... JANGAN LENGAHKAN MASA UNTUK MENYERTAINYA SEBELUM 31 MAC 2014..... OPPPPPSSS!!! DILANJUTKAN SEHINGGA 7 APRIL 2014!

6 ulasan:

ummiross berkata...

Amie cantiknya rantai mutiara tu..
Sorry ummi tak dapat joi, nak berkembara lagi lagi di bumi Allah.

Mamasya berkata...

Aslmkum Amie

Wah menarik hadiah Amie's 1 Giveaway....untung sapa yg dpt.

Amie berkata...

Ummiross,
selamat jalan Ummi.... Ahamdulillah diberi kesempatan menikmati keindahan alam ciptaan Allah.

Mamasya,
waalaikumussalam,
cantik2 kan Mamasya... jomlah joint.

Hantu Kak Limah berkata...

Salam..
Cantik dan menarik hadiah tu...
Nk join jugaklah..hehehe

Amie berkata...

Hantu Kak Limah,
alhamdulillah... sudi-sudikanlah joint sama ye...

nurul nazrah berkata...

Salam perkenalan sis..
Before this saya suka jengok blog sis nk tengok resipi..
Hehe nie terbaca plak psl giveaway ni.. berminat nak join tapi tak tengok syarat peraduan lagi..

Oh ye sy newbie blogspot..

Kalau free jengok lah blog sy dreamtobeaprincessinmylife.blogspot.com

Lepas ni kalau memasak nak update resipi kat blog.. 😊