ADSENSE

Isnin, 13 Jun 2016

Poskad Dari Kak Noor

Dua minggu meninggalkan sekolah...
Pagi tadi masuk bilik guru. Ada sekeping poskad atas meja...
Terima kasih kepada yang meletakkannya di situ...walaupun tak tahu siapa punya kerja (kerja baik) lagilah di bulan mulia. Moga dapat pahala.
Bertarikh 25 Mei 2016...

Mula-mula tengok dulu gambar poskad yang sangat cantik tu!

He he hee... tengok stem jew dah tau dari mana datangnya kad ini...
Tak lain tak bukan dari Kak Noor yang sedang berkelana di negara empat musim sanun....

Walaupun tidak tersenarai sebagai pengomen tegar di blog Kak Noor, tapi kakakku yang baik hati ini sudi melayan alamatku.....

Ini part yang paling best....
Ada resepi Westcountry Cream Tea di belakangnya!

Poskad yang cantik ini tentulah akan kita simpan baik-baik.
Kiranya kita antara orang yang bertuahlah sebab dapat poskad.... zaman sekarang ni nak dapat kad raya pun hanya dalam mimpi! Maklumlah.....dunia digital, semuanya di hujung jari.
Buat Kak Noor...terima kasih daun keladi gajah. Sayaaanggg Kak Noor ketat-ketat! Mmmmuahaaa..mmuaaahhh....
Banyak dah yang kenal blogger  masakan yang hebat dari Negara Brunei Darul Salam ni kaann...  Dapurnya sentiasa meriah dengan pelbagai jenis hidangan, dari masakan utara tanahair kita sampailah ke negara barat sana. Haaa, kalau masih ada yang belum kenal tunggu apa lagi...terjahlah dapur Kak Noor di sini : BICARA KAK NOOR

3 ulasan:

Nooriah Abdullah berkata...

Alhamdulillahhh agak lama jugK kaknoor menunggu berita samaada sampai ke tidak rupanya cuti sekolah! Skrg dapur kurang meriah sikit tk ramai yg nk mkn jdi msak pun cincai je Mie

azieazah berkata...

Apa khabar Amie... lama saya tidak berblogging. Rindu pada ramai blogger yang pandai masak.

Selamat berpuasa.

Rozita Abdul Rahman berkata...

waahh... untunglah... cantik poskad tu...