Jom buat Murtabak Maggi paling senang di dunia! Tak payah tambah itu ini, cukuplah apa-apa Mee Maggi Ayam ke, Mee Maggi Kari ke, ikut sukalah. Dulu kalau buat Murtabak Maggi rajin bubuh ayam, mix vege, hirisan bawang dan sebagainya. Sekarang tak berapa rajin dah.... ahaks! Celur mee Maggi, bilas, toskan, bubuh perencahnya, pecahkan telur dan kemudian dadar atas kuali ajaib. Agak-agak dah masak rata, terbalikkan saja. Dah siap!
Amie gunakan 3 bungkus Mee Maggi Kari.
Macam biasalah, kalau sudah ada yang menunggu di meja makan, memang tak banyak kepinglah yang kita dapat.... hiks!
Haha itu biasa.. kadang ajak masak sekali tak mau, tapi bila siap semua datang.. hahaha!! Lamanya tak buat martabak megi. Nanti cik tk nak buat la
BalasPadamMenarik kak cepat di masak
BalasPadamTukang Kebun,
Padamya, tak perlu lama-lama di dapur.
MARTABAK SEGERA YG SEDAP SGT TU
BalasPadamParidah,
Padambetul tu, cepat dimasak sedap dimakan.
Cik TK,
BalasPadambetul tu, sorant-sorang jew di dapur, dah siap masak seisi rumah serbu dapur hihihiii.
lama tak makan, last haritu buat masa bulan puasa. nak buatlah nanti ;)
BalasPadamSyaz,
BalasPadamsesekali makan murtabak maggi sedap juga kan.
Sedap padat murtabak meggi akak tu. Tukang masak memang camtu kak. dapat merasa sikit pun jadilah. happy bila hidangan cepat habis.
BalasPadamAzhafizah,
BalasPadamhahaaa... dapat cium aroma masakan pun jadilah ye.