tag:blogger.com,1999:blog-1445048510979290216.post6845098138522766183..comments2024-03-29T21:18:13.436+08:00Comments on Amie's Little Kitchen: Kek Hati Pari @ Parek Versi IIAmiehttp://www.blogger.com/profile/04466121110469322533noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-1445048510979290216.post-20269145041411683002021-03-15T00:15:38.546+08:002021-03-15T00:15:38.546+08:00Jika sudi kongsikanlah kenapa kek kukus mendap ten...Jika sudi kongsikanlah kenapa kek kukus mendap tengah. Resepi ni orang baru belajar tak boleh buat ke? Teenagerhttps://www.blogger.com/profile/04347167890229534008noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1445048510979290216.post-87227302535281132672019-01-14T10:35:46.433+08:002019-01-14T10:35:46.433+08:00Kalau di blender kismis Dan prune boleh tak? Kalau di blender kismis Dan prune boleh tak? Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/02490418929801372935noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1445048510979290216.post-47480628500885947722017-01-16T14:14:57.204+08:002017-01-16T14:14:57.204+08:00Babylion,
Saya tak dapat tolong kalau anda sudah p...Babylion,<br />Saya tak dapat tolong kalau anda sudah putus asa. Kalau anda sudah biasa buat kek anda pasti tahu mengapa bahagian tengahnya mendap. Tapi kalau baru berjinak-jinak buat kek, cuba cari resepi lain untuk dicuba.Amiehttps://www.blogger.com/profile/04466121110469322533noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1445048510979290216.post-7337680437467648042017-01-16T07:53:36.354+08:002017-01-16T07:53:36.354+08:00Dua kali saya ikut recipe akak,dua Kali Kek saya m...Dua kali saya ikut recipe akak,dua Kali Kek saya mendap bahagian tengah,putus asa sayababylionhttps://www.blogger.com/profile/01370707431662147420noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1445048510979290216.post-5459984037722568092015-09-22T19:37:39.558+08:002015-09-22T19:37:39.558+08:00Nasa,
lupa pulak nak letak kuantiti air... kak gun...Nasa,<br />lupa pulak nak letak kuantiti air... kak gunakan 1/2 cawan air untuk 1/2 cawan gula tu.<br /><br />Juls,<br />makin lama disimpan makin sedap kan Juls, sebab bahan2nya mesra. Pernah dulu cincang kismis semasa buat kek buah... tapi alahai... tercincang jarilah pulak... he he hee..Amiehttps://www.blogger.com/profile/04466121110469322533noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1445048510979290216.post-33677254547537720562015-09-22T16:53:35.724+08:002015-09-22T16:53:35.724+08:00Assalam kak,..terliur tgk kek hati parek tu..
sel...Assalam kak,..terliur tgk kek hati parek tu..<br /><br />selalu kalau balik Sarawak..order jer kat makcik...mmg kek lapis terbaik dan tersedap setakat nih.. kek yg dia buat tu, dia ckp tahan selama 40 hari masa dia bawak pergi haji..mmg tak bubuh kat dlm peti ais..<br /><br />saya lak pernah try potong sikit..letak kat luar dlm 60 hari masih lagi elok..mmg betul orang ckp..resepi org dulu2 mmg tahan lama.. tak sempat lagi berguru dengan dia..ape yg saya tau, kismisnya dicincang halus2... heheJuls Julie80https://www.blogger.com/profile/03071517562048778673noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1445048510979290216.post-3034192381708857182015-09-22T16:03:20.646+08:002015-09-22T16:03:20.646+08:00Yang 1st tu macam padat, 2nd macam berongga-rongga...Yang 1st tu macam padat, 2nd macam berongga-rongga kan kak.<br />Kak berapa sukatan air utk buat gula hangus.Nasa Muliahttps://www.blogger.com/profile/15632549872938803462noreply@blogger.com