ADSENSE

Sabtu, 10 Disember 2016

Kelas Masakan : French Macaroon, Red Velvet Cake, Brulee Apple Cake & Cocoa Cheese Ice Cream

Lama tak masuk kelas masakan. Hari ini saja jew pergi, sebab hampir seminggu terperuk di rumah tak keluar walau untuk bertemu matahari! Hasil kelas masakan kami seperti di bawah ini:

Cantik tak French Macaroon ni?

Walaupun dah biasa buat red velvet cake, tapi nak perdalami lagi! Dulu dengan chef lain, hari ini dengan chef lain pulak.

 Red Velvet Cake with Cream Cheese Frosting.

 Nyum nyuummm!

 Ini apa pulak? Oooo... Brulee Apple Cake!

 Sedap ni tapi nak buat kena banyak kali fikir..... hiks!
Malas laaa tu!

 Yang ni paling senang nak buat : Cocoa Cheese Ice Cream.

 Suka tengok French Macaroonyang warna-warni tu!

 Cantikkan?


Terima kasih Encik Suami sebab sudi daftar dan bayarkan yuran kelas masakan!
Jasamu dikenang!

Tiada ulasan: