ADSENSE

Khamis, 26 Jun 2014

Salam Rindu & Selamat Menyambut Ramadhan al-Mubarak 2014!

Assalamualaikum teman-teman tersayang yang kurindui....
Hampir sebulan juga lamanya dapur kecilku ini tak berasap!
Nak mulakan entri pun tak pasti mana hujung pangkal yang nak ditulis.
Cuma... ini sajalah.... gambar buah kurma yang belum masak yang sempat Amie tangkap semasa lawatan ke kebun kurma di Madinah tempohari.


...dan dengan ini Amie ambil kesempatan untuk mengucapkan Selamat Menyambut Ibadah Puasa Ramadhan 2014. Moga kehadiran bulan penuh berkat ini lebih bermakna buat semua. Okey tak... ada kaitan tak dengan gambar kurma ... he heheheh... jangan lupa waktu berbuka puasa nanti maniskan mulut dengan buah penuh khasiat dan pemberi tenaga ini.

8 ulasan:

Bbwana adienia berkata...

wah, first time sya tengok buah kurma yang belum masak macam tu kak amie..apapun, selamat menyambut ramadhan 2014..

nasa mulia berkata...

kak amie dah balik umrah ye...

LiNa_Pg berkata...

Selamat berpuasa buat kak amie sekeluarga...suka la firdaus tu mummy dia dah balik..

Bicara Kak Noor berkata...

salam ramadhan dari kaknoor dan family utk amie sekeluarga ya mesti firdaus happy dah skrg kan dah ada mummy..

ady berkata...

selamat berpuasa buat kak amie sekeluarga..

Tihara berkata...

Assalamualaikum kak
dah lama tak dengar khabar
seronoknya dapat tengok pokok kurma berbuah..
salam ramdhan :)

ummiross berkata...

Salam sayang salam rindu..

Salam Ramadan juga buat Amie dan keluarga..

QasehnyaRania berkata...

akak ke makkah ye.alhamdulillah.
selamat berpuasa akak :)