ADSENSE

Sabtu, 4 Mei 2013

Saya sudah berusia 44 Hari...

Assalamualaikum.
Hari ini saya sudah 44 hari.....


Mummy sudah mandikan saya seawal pukul 7 pagi. 



Sebelum Baba keluar kerja, Baba bawa saya ambil sinaran matahari pagi untuk mendapat vitamin D.



Bukan senang Mummy hendak tangkap gambar saya sewaktu jaga. Saya suka tidur waktu siang, dan berjaga waktu malam. Lihatlah... beberapa minit selepas Mummy mandikan dan Baba bawa saya ke halaman rumah, saya pun terus tidur.

9 ulasan:

ibundo berkata...

salam amie..
Comelnya putra ni.... Sekejap je dah 44 hari. Cepat masa berlalu ye mie..

Selamat mengundi.

♥♥azatiesayang ♥♥ berkata...

Salam Amie...Alhamdulilah,ada rezeki Amie lagi ya.Br kuar gambar putra comeinya ya....

Bbwana adienia berkata...

salam kak amie..

comelnya baby putra tu..syukurla dah 44hari..

ummiross berkata...

Amie... ada entry baby Firdaus rupanya. Comelnya..comelnya .comelnya. Seronoknya pagi2 dah mandi dan papa bawa jalan2, baby Firdaus nampak sihat and happy. Peluk cium buat Firdaus cayang.

whitecappuccino berkata...

comelnya baby..muka pun bijak!

Faudziyah Haji Ariffin berkata...

Assalamualaikum Amie, sekejap ja masa beredar. dah 44 hari, dah besar pon putera bongsu nya...putera harapan keluarga.

Puan Ros @ Sinaranmenu.blogspot berkata...

Hai comel2 bucuk-bucu....cium 3 x

Sheila Shafeareen berkata...

Salam akk.. hee comel nya baby akk ..cantik rmbutnye,kejap je dah masuk 44 hari ye..x lama lg boleh lg boleh le bawa pusing2 bandar ye...

Suzana Ibrahim berkata...

nak cium...nak cium sikit!