ADSENSE

Ahad, 29 Julai 2012

RALAT : PERHATIAN KEPADA SEMUA PESERTA KUIZ 'LEBIH RAMAI, LEBIH MERIAH DUNIA BLOGGING KITA SEMUA, YA, GITEW' AYUH KE SINI!

Semua peserta kuiz yang telah menghantar jawapan kuiz terkumpul 1-25:




Setelah diperiksa oleh penganjur pertandingan kuiz - Shahriah Masterchef, di dapati jawapan yang telah dihantar tidak keluar sepenuhnya. Dengan itu diminta jasa baik para peserta untuk menghantar jawapan sekali lagi tetapi dengan mengirimkan jawapan tersebut ke Kotak Massages di Face Book Shahriah  seperti di bawah:


Jangan lupa tulis sekali lagi nama anda, alamat penuh, nombor telefon dan alamat blog anda sebelum menghantar jawapan kuiz.

Sila klik ke SINI untuk info lebih lanjut.


Sekian. Terima kasih atas perhatian dan kerjasama anda! Selamat meneruskan ibadah puasa di bulan Ramadhan yang penuh keberkatan ini.

4 ulasan:

Shahriah Abdullah Novelis berkata...

As'kum Terima Kasih kak Amie cayang.. terima kasih kerana membantu..:) cayang diaa.. muahzz

quinnie berkata...

kak amie..nasib baik la saya semalam tak delete lagi draf jawapan kuiz ni kak..kalau dak ..nganga nak buat balik..hahahaha....

Amie berkata...

Samalah tu Quinnie...memang nak delete tapi entah macamana terfikir dulu nak simpan buat seketika.....

Mieza berkata...

Kak Amie..ni feveret mieza nih..selalu beli kat pasar malam..suka bila ada kacang banyak..tp org yg jual kat pasar malam tu letak kacang sikit je..jadi mieza balik umah letak kacang sendiri...tak pernah lg buat sendiri..tak konfiden..beli je la..tu pun selalu tak up to my taste hahahah..nak kena tunggu belasah yang Kak amie juga lah nampaknya..