ADSENSE

Jumaat, 14 Oktober 2011

Nasi Tomato & Ayam Kari Beriani

Assalamualaikum semua. Nampaknya beberapa hari belakangan ini tidak dapat masukkan apa-apa resepi dalam blog sebab masalah talian internet di rumah yang sedang nazak.. Hairan betul..... beberapa saat online, kemudian ofline....jadi pagi ini ambil kesempatan beberapa minit di pejabat untuk up-date blog. Resepi yang ingin Amie kongsi kali ini ialah Nasi Tomato berlauk Ayam Kari Beriani.



Amie akan tuliskan resepinya kemudian ya... itu pun kalau talian okey. Jadi...jamu selera dululah dengan hidangan Nasi Tomato.....

14 ulasan:

Asmara berkata...

jamu selera dengan mata tak best. nak makan betul masakan kak amie. heheh.."D

ummiross berkata...

hehe oklah,datang jamu selera dululah ni Amie..

quinnie berkata...

salam kak amie..cantik rupa nasi akak tu...seketul2 berasnya...saya memang suka makan nasi tomato..tiap2 hari raya mesti masak nasi tomato..kalau tak makan cam tak sah je...hehehhe

che mid berkata...

Setuju dgn quinnie - nampak sebijik sebijik nasi tu.. pandai masak

☆*♥L@dy @yU♥*☆ berkata...

sedap....antara menu fav ayu ni

EmbunRosaliza berkata...

Assalam amie, sedapnya nasi tomato tu, kdg2 tensen kan bila line tenet tenat, asalkan ada line ok lah tak laju pun tak apakan

Acik Erna berkata...

Assalam Amie.nasi tomato je yang acik jarang buat..nanti nak cuba jugak le...tunggu resepi amie.

Along Maklong berkata...

amie..
maklong nak buat nasi tomato ni dari bulan lepas lagi tapi tak buat2..
macamna nak rajin macam amie ni.. huhu..

Sue @ Nenie berkata...

Salam Kak Amie..Cantik betul nasi akak tu...mesti sedap ni

MaDiHaA a.k.a Ratna berkata...

jamu mata dulu lah kat sini.. hehe..
oh ya.. semalam saya dah try ikan goreng berlada (yg ada letak budu & belacan tu) resepi amie kongsi tak lama dulu... sedap sangat.. suami & anak sulung suka.. saya pun suka.. t.kasih ye resepinya. dah update ke blog.. mintak halal & maaf sbb ada derhaka sikit kat resepi..

Ucu Faridah berkata...

dulu2 rajin juga buat nasi ni..skrang ni dah terlajak rajin sampai tomato pure pun expired dated..hihihi..
minta sepinggan, nak masak x cukup bahan lah...kwang..kwang..

Nens Collection berkata...

bestnye...kak amie..ari2 ke kak amie masak special2 camni?..ari2 resepi baru..seronok ler anak2 kalo ari-ari mkanan lain2 ye..hehe

Ida,Japan berkata...

adehhh...tgk pun dh tau sedap ni kak

Juwita Jamaludin berkata...

kak amie.. best nya menu tu... ita pun suka nasi tomato kak.. sebab anak2 pun suka.. masak pun mudah