ADSENSE

Selasa, 27 September 2011

Happy Belated Birthday : Puteri Kasih : http://www.puterikasih.com

Buat PUTERI KASIH tersayang..... Kak Amie ucapkan Happy Belated Birthday pada 25 Sptember 2011, Ahad lalu. Malam tadi Kak Amie sempat 'sambutkan' ulangtahun Puteri bersama 3  'adik' puteri..... Moga Puteri gembira...... dan senyum sepanjang hari ini.


Harap Puteri Kasih suka dengan kek warna pink ini..... satu-satunya warna pink yang ada di antara pelbagai warna di kedai kek, sebab pada firasat Kak Amie... Puteri suka warna ini memandangkan warna latar blog Puteri pun warna pink. Cuma, terlupa untuk tulis tarikh lahir di situ..... he hehheh...


Adik-adik Puteri pun terkejut bila Kak Amie bawa pulang kotak kek. Mereka tertanya-tanya.... birthday siapa pula yang Kak Amie nak sambut!


Buat Puteri Kasih..... kek sudah dipotong ye .......



Sempena bithday Puteri juga, Kak Amie sekali lagi masak Nasi Beriyani..... birthday anak-anak hari tu tak sempat makan, sebab sibuk layan tetamu anak-anak dan keletihan.


Okey Puteri..... senyum selalu ya.....


Mari kita nyanyi beramai-ramai sempena ulang tahun Puteri Kasih.....

Panjang umurnya
panjang umurnya
serta mulia
serta mulia

36 ulasan:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ berkata...

syoknyer
kalo bufday ayu nnt terjah sana boley la akak masak heaven gini ek...sedap!

Zaitun berkata...

Selamat ulang tahun buat semua anak2 Amie semoga panjang umur dimurahkan rezeki dan menjadi anak kebanggaan ibubapa.

HaSue berkata...

Happy birthday buat puteri kasih..hehe..best laa dpt special n3 n kek dari kak amie yer..siap anak2 kak amie lg tolong potongkn.hehe..

sedapnya nampak nasi beriani tu kakk..lapo2.

izahdaut berkata...

kak amie.. cantiknyer tarikh lahir anak2 kak amie. semuanya bulan september. n happy belated buat semua anak2 akak. semoga menjadi anak yg soleh

ummiross berkata...

Happy birthday Puteri Kasih...bestnya nasi briyani tu Amie

Chik Mimi berkata...

Happy belated birthday buat Puteri Kasih ,wah senang kan kak sama bulan

Cheq Sue berkata...

phewwww....cantiknya deco kek tu... macam nak terkam aje

Puteri Kasih berkata...

kak amie sayang...puteri terharu sangat..mengalir air mata baca entri kak amie..Terima kasih sangat-sangat yer kak.

Puteri dah tak tahu nak cakap apa. Tak sangka akak sanggup bersusah payah sampai begitu sekali walhal kita hanya kenal di alam blog.

Puteri betul-betul menghargainya akak.Kirim salam kat adik-adik puteri tu yer. Harap sangat satu hari nanti puteri dapat jumpa akak di alam nyata :)

Sayang akak amie :)

Kakzakie berkata...

Untungnya da yg nak sponsor kek. Kalau dekat dgn rumah kakak alangkah bestnya...

Selamt ulangthaun sayang semua!!

♥♥azatiesayang ♥♥ berkata...

Salam K.Amie...SELAMAT HARILAHIR tuk puteri & ketiga2 anak bujang K.Amie tu.Semoga pjg usia,murah rezeki& berjaya dlm pelajaran.Amin

Kunang-Kunang berkata...

Selamat menyambut hari lahir untuk anak-anak Amie, semoga diberkati Allah selalu sepanjang hidup. InsyaAllah.

Kunang-Kunang berkata...

Selamat menyambut hari lahir untuk anak-anak Amie, semoga diberkati Allah selalu sepanjang hidup. InsyaAllah.

Ucu Faridah berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Ucu Faridah berkata...

harap2 tahun depan ucu pulak yg dapat kek mcm ni..tp nak yg 3 tingkat ye..permintaan melampau..hehehe..

♥♥azatiesayang ♥♥ berkata...

Virus malware tue brjangkit dr blog nawnaj ke blog atie...hadoii.Alhamdllh,dh okey,

AYIE ABAS berkata...

SELAMAT HARI LAHIR BUAT PUTERI KASIH..SEMOGA BEROLEH KESELAMATAN & KEBAHAGIAAN...^__^
TERIMA KASIH JUGA PADA KAK AMIE KERANA BUAT KEK PINK YG CANTIK ITK PUTERI KASIH.^__&

Sue @ Nenie berkata...

Salam Kak Amie..Oh teruja betul saya tengok nasi briyani tuuuu....

& Happy Belated Birthday to Puteri Kasih

Acik Erna berkata...

Happy belated birthday buat puteri kasih.
bertuah puteri..ada kawan yang menyayangi puteri maca amie ni..

Amie berkata...

Lady Ayu,
boleh.... bagi tau dulu tarikh lahir & nak makan apa...ecewaaaaa....

Kak Zaitun,
terima kasih...mudah-mudahan akan jadi seperti yang didoakan.

Hasue,
terima kasih bagi pihak Puteri Kasih...

Izah,
rezeki Allah....alhamdulillah, insya-Allah jadi anak yang soleh.

Amie berkata...

Ummi,
terima kasih bagi pihak Puteri Kasih... nasi beriyani special untuk birthday Puteri...

Chik Mimi,
terima kasih bagi pihak Puteri Kasih,
memang senang sama bulan...serentak sambut!

Cheq Sue,
cantik ye.... mungkin sesuai dengan empunya diri...Puteri Kasih.

Amie berkata...

Puteri Kasih,
entah mengapa, tiba-tiba hati & naluri Kak Amie tergerak untuk buat ini semua, tiada rasa sukar & susah Puteri, malah kakak gembira dapat sebiji kek pink khas untuk Puteri...
insya-Allah, ada rezeki kita pasti akan bertemu.... bila baca puteri mengalirkan airmata, Kak Amie pun turut rasa terharu....sebak!

Amie berkata...

Kakzakie,
banyak perkara yang indah & menggembirakan dalam dunia ini ye Kakzakie....kita kongsilah rasa itu....

Azatie,
terima kasih bagi pihak Puteri, juga anak-anak bujang Amie... sama-samalah kita doakan kejayaaan untuk anak-anak kita ye...

Kunang-Kunang,
terima kasih... ya mudah-mudahan Allah beri rezeki itu buat kami semua.

Amie berkata...

Ucu,
he hehhhehh...boleh Ucu, nak sambut di mana, di Meru ke di Lahad Datu...

Azatie
syukurlah.... Amie pun bukan tahu sangat tentang virus ni...

Ayie,
sama-samalah kita doakan yang terbaik buat Puteri Kasih!

Amie berkata...

Sue,
ada masa nanti Amie masukkan resepi nasi beriyani tu....
terima kasih bagi pihak Puteri Kasih.

Acik Erna,
alhamdulillah.... sesungguhnya perasaan sayang menyayangi itu adalah kurniaan Ilahi, moga tambah erat silaturrahim.... amin.

nuwairani ismail berkata...

rasanya mcm kene block je nak masuk ke cni hari tu. erm...cantik keknya...tengok nasik pon terliur...adoi....sabar2....

whitecappuccino berkata...

bestnya kalo setiap kali birthday camni!

Papa Mifz berkata...

Cake pink color,menarik..

Happy birthday untuk anak2 akak k..

Kamariah Awang berkata...

Waaah, Amie ada 3 blog? Banyaknya...! Jadi, ma pilih untuk komen yang terkini, k.... Selamat juga untuk Puteri Kasih, sedap nasi briani Amie... Ralat ma tak dapat rasa.. hihi, gurau aje...

Hanis MY berkata...

wahh meriahnyaaa... otanjyoubi omedetou juga...

Ida,Japan berkata...

slm kak, baru dpt jenguk sini,epada Puteri kasih dan anak2 akak yg sambut birthday hari tu...hepi birthday
kek tak mo, nak nasi beriani tu he..he

Hanis Azla berkata...

selamat panjang umur buat puteri kasih.. mengancam sungguh nasi briyani akak tu.. terus rasa lapar dibuatnya..

Wattie berkata...

Assalamualaikum Amie,
Happy belated birthday buat Puteri Kasih dan anak2 Amie yang lainnya ya, nampak sungguh meriah sambutan hari lahir tu....Semuga dipanjangkan usia dan dimurahkan rezeki....opsss...akak suka tengok hidangan yang berbagai kat bawah tu, kalau la akak ada sekali......

Along Maklong berkata...

Amie..
mula2 ingat puteri kasih ni anak sulung amie.. tp.. bila baca bbtul baru faham..
bestnya..!! nanti nak tiru jugaklah.. tapi pastinya buat buah hati maklong yg nun jauh dinegara orang..
happy birthday buat puteri kasih.. semuga panjang umur.. mudah rezki..

Amie berkata...

Nani,
kak Amie pun rasa begitu, dua tiga hari lepas pun susah nak masuk blog kawan-kawan, mehlah sini... makan sama-sama Nani....

WC,
alhamdulillah....rezeki Allah

Papa Mifz,
pink memang warna menarik... lembut, sesuailah dengan namanya pun Puteri Kasih....

Amie berkata...

Kamariah Awang,
2 blog tu kurang aktif,
terima kasih bagi pihak Puteri Kasih...jom makan sama-sama.

Hanis,
agaknya itu ucapan happy birthday kot... he heheh terima kasih!

Ida,
terima kasih..... boleh ...boleh, memang dah sedia nasi beriani di atas tuuu....

Wattie,
terimakasih atas ucapan itu.... lain kali kalau Wattie makan ingat Amie tau, jadi masa Amie makan, Amie sebut nama Wattie sekali ajak makan sama.... hehehh

Maklong,
terima kasih bagi pihak Puteri Kasih.... boleh buat Maklong, tak dapat raikan bersama ... raikan di tempat yang berbeza pun boleh! Lebih nostalgik...

Puteri Kasih berkata...

Kak amie sayang, puteri tumpang sini kejap yer. Puteri nak ucapkan terima kasih untuk semua ucapan yang diberikan.

Dah senyum sampai ke telinga ni kak, sebab ramai sangat yang beri ucapan untuk harijadi puteri ni.