ADSENSE

Rabu, 6 April 2011

Brownies Kukus Choco Marble & Brownies Bakar

Baru Amie perasan... bownies yang Amie beli sewaktu di Bandung tempohari masih lagi berbaki dalam peti sejuk. Sebenarnya Amie beli 4 kotak, 2 brownies kukus dan dua lagi brownies bakar. Amie bahagia dua, 2 untuk Amie dan 2 kotak lagi untuk bonda. Oleh sebab agak sibuk belakangan ini, kerja mengemas peti sejuk agak perlahan, dan anak-anak pun macam sibuk pula sehingga terlupa untuk menghabiskan brownies itu... apa boleh buat, sudah melebihi tarikh luput.


Ini kotak Brownies Kukus Choco Marble. Nampak cantik.... dan di bawah ini ialah isinya. Tidaklah mahal, hanya Rp28,000 saja. Kandungan brownies ini .... terigu, cokelat, susu, mocca....dll.


Brownies keluaran Amanda ini banyak diedarkan di sekitar Bandung dan berpusat di Jalan Rancabolang, dan boleh didapati di Jalan Lengkong Besar, Jalan Ters. Jakarta dan Jalan Ir. H. Djuanda. Juga sampai ke daerah Cimahi, Bogor dan Cirebon. Amie juga beli Brownies Bakar........ikut bahasa di sana.... komposisi brownies bakar ini terdiri daripada terigu, cokelat, susu, mocca, keju,kacang kenari, kismis dll.... seperti di bawah ini....
1 ulasan:

~MaMa RX SToRYMoRY~ berkata...

Good news untuk peminat Bagelen, Pisang Bolen, Brownies KARTIKA SARI & Brownies AMANDA

A taste of Bandung right here in your town.You 'll awesomely love it.


Pick-up point area: Putrajaya, PetalingJaya, Bangsar, Setapak, Gombak, Kota Damansara.

Brownies ETA ✈✈✈ on 24th nov 2014 & 2 dec 2014

Yummy & Fresh from Bandung, Indonesia

Place order or grab our limited supply now.

WhatsApp/sms dazlina +60192633431

Http://mamarxstorymory.wordpress.com